Bezig met laden...
SKU: WD2002FFSX
EAN: 0718037835570
Merk: WESTERN DIGITAL
Opslag: 2TB

Western Digital Red Pro 3.5 inch 2000 GB SATA III

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 20+

€ 129,00

Om te voorzien in de behoeften van grote bedrijven

WD Red™ Pro harde schijven, die specifiek zijn ontworpen met het oog op klanten in middelgrote en grote ondernemingen, zijn verkrijgbaar voor NAS-systemen met maximaal 24 posities. WD Red™ Pro, dat is ontwikkeld voor het afhandelen van workloads met hoge intensiteit in 24x7-omgevingen, is ideaal voor archiveren en delen, evenals het opnieuw opbouwen van RAID-arrays op uitgebreide besturingssystemen zoals ZFS of andere bestandssystemen. Deze schijven voegen waarde toe aan je bedrijf doordat zij je werknemers in staat stellenhun bestanden sneller te delen en op betrouwbare wijze back-ups te maken in je NAS-oplossing.

Exclusieve NASware™ 3.0-technologie
Onze exclusieve geavanceerde firmwaretechnologie, NASware™ 3.0, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in veeleisende NAS-omgevingen. De geavanceerde NASware 3.0-technologie is ingebouwd in alle WD Red™ Pro harde schijven en verbetert de opslagprestaties doordat de compatibiliteit, de integratie, de upgrademogelijkheden en de betrouwbaarheid worden verbeterd.

Gebouwd voor optimale NAS-compatibiliteit
WD Red™ Pro-schijven met NASware™-technologie zorgen ervoor dat er geen giswerk meer komt kijken bij het selecteren van een schijf. Ons unieke algoritme, dat is geoptimaliseerd voor NAS-systemen, biedt een goede balans tussen prestaties en betrouwbaarheid in NAS- en RAID-omgevingen. Het is heel eenvoudig: de WD Red™ Pro is een van de meest compatibele schijven die beschikbaar zijn voor NAS-behuizingen. Vertrouw ons echter niet slechts op ons woord. WD Red™ Pro-schijven zijn het resultaat van uitgebreide technologische betrokkenheid met NAS-partners en compatibiliteitstests.

Grotere bescherming tegen schokken voor NAS-posities
WD Red™ Pro harde schijven zijn voorzien van een meerassige schoksensor die automatisch subtiele schokken detecteert en van dynamische vluchthoogtetechnologie die elke lees-schrijffunctie aanpast om de gegevens te compenseren en te beschermen. Deze combinatie van technologieën beschermt de harde schijven in grotere NAS-omgevingen met 24 posities nog verder en vergroot de betrouwbaarheid van de schijf.

3D Active Balance Plus
Onze verbeterde dual-plane balanscontroletechnologie verbetert de totale prestaties en betrouwbaarheid van de schijf. Harde schijven die niet goed zijn uitgebalanceerd, kunnen overmatige trillingen en geluiden in een systeem met meerdere schijven veroorzaken. Dit kan leiden tot een kortere levensduur van de harde schijf en tot prestatievermindering.

Foutherstelcontrole
WD Red™ Pro harde schijven zijn specifiek gebouwd voor RAID- en NAS-omgevingen en zijn voorzien van foutherstelcontroles die onderdeel vormen van NASware™ 3.0-technologie. Dit helpt voorkomen dat de schijven in RAID-toepassingen uitvallen.

Uitgebreide harde schijftests
Een NAS-omgeving met maximaal 24 posities vraagt veel van een harde schijf door meer trillingen en warmte. Daarom wordt elke WD Red™ Pro harde schijf pas geleverd na uitgebreide thermische inbrandtests zodat u zeker weet dat elke schijf langdurig betrouwbaar zal functioneren.

Langere garantiedekking
WD Red™ Pro-schijven bieden een langere garantiedekking met 5 jaar beperkte garantie voor nog meer gemoedsrust.

Desktopschijven vs. WD Red™ Pro
Maak de juiste keuze voor je NAS en kies de schijf die speciaal voor het NAS is gebouwd met de juiste kenmerken zodat je gegevens goed worden beveiligd en optimale prestaties behouden blijven. Overweeg de volgende zaken wanneer je een harde schijf voor je NAS gaat kiezen:

- Compatibiliteit: In tegenstelling tot desktopschijven, zijn deze schijven speciaal getest voor compatibiliteit en optimale prestaties in NAS-systemen.
- Betrouwbaarheid: In de altijd active omgeving van een NAS of RAID kunnen schijven heet worden en desktopschijven zijn gewoonlijk niet ontworpen of getest onder dergelijke omstandigheden. WD Red™ Pro-schijven zijn dat wel.
- Foutherstelcontrole: De WD Red™ Pro NAS harde schijven zijn speciaal ontworpen met RAID-foutherstelcontrole zodat het aantal fouten in het NAS-systeem beperkt blijft.
- Foutherstelcontrole: Desktopschijven zijn ontworpen om er steeds één tegelijk te gebruiken en bieden gewoonlijk weinig tot geen bescherming tegen het geluid en de trillingen in een systeem met meerdere schijven. WD Red™ Pro-schijven zijn ontworpen om optimaal te werken in omgevingen met NAS-systemen die meerdere posities bevatten.LARGER NAS BAY SHOCK PROTECTION

A multi-axis shock sensor automatically detects subtle shock events that may occur in larger NAS environments and when combined with dynamic fly height technology, helps to adjust each read-write function to compensate for increased vibrations and protect data.

Meer informatie

SKUWD2002FFSX
EAN0718037835570
MerkWESTERN DIGITAL
Opslag2TB
Opslag interfaceSATA
Opslag typeHDD
HDD/SSD Form Factor3.5 inch
Harde Schijf RPM7200 RPM

Kenmerken

Harde schijf, omvang3.5"
Opslagcapaciteit harde schijf2000 GB
Rotatiesnelheid harde schijf7200 RPM
InterfaceSATA III
SoortHDD
Component voorNAS
Buffergrootte opslagstation64 MB
Transfersnelheid interface harde schijf6 Gbit/s
Continue transfersnelheid harde schijf164 MiB/s
Start/stop-cycli600000
Mean time between failures (MTBF)1000000 uur

Energie

Stroomverbruik (in standby)1,4 W
Stroomverbruik (lezen)7,8 W
Stroomverbruik (schrijven)7,8 W
Stroomverbruik (idle)6 W
Operating voltage5 / 12 V
Opstartstroom1,9 A

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf5 - 60 °C
Temperatuur bij opslag-40 - 70 °C
Schokbestendigheid30 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)300 G

Technische details

DuurzaamheidscertificatenRoHS
Code geharmoniseerd systeem (HS)84717050

Gewicht en omvang

Breedte101,6 mm
Hoogte26,1 mm
Diepte147 mm
Gewicht720 g

Verpakking

Adapter opslagschijf inbegrepen
Aantal1
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Onze website gebruikt cookies. Als u onze website gebruikt, gaat u akkoord met de cookies zoals uitgestippeld in ons privacybeleid.


Klik hier voor meer informatie