Bezig met laden...

Western Digital Red Pro 3.5 inch 2000 GB SATA III

Western Digital Red Pro 3.5 inch 2000 GB SATA III
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 569

SKU
WD2002FFSX
EAN
0718037835570
€ 109,00

De WD Red Pro, die specifiek is ontworpen met het oog op MKB-klanten, is verkrijgbaar voor middelgrote tot grote 24x7 NAS-omgevingen met maximaal 16 posities. De WD Red Pro, die is gefabriceerd voor de hogere werklasten van uw bedrijf, is uitgebreid getest en wordt geleverd met een beperkte garantie van 5 jaar.

NAS voor grote bedrijven

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf met WD Red Pro harde schijven voor NAS-systemen met maximaal 16 posities. De WD Red Pro wordt geleverd met NASware 3.0, dat de systeemcompatibiliteit vergroot zodat naadloze integratie mogelijk wordt met uw bestaande netwerkinfrastructuur. Maak uw bedrijf waardevoller door uw werknemers hun bestanden sneller te laten delen en betrouwbaar back-ups te maken met WD Red Pro harde NAS-schijven in uw NASoplossing.

Exclusieve NASware 3.0-technologie

Onze exclusieve geavanceerde firmwaretechnologie, NASware 3.0, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in veeleisende NASomgevingen.

Gebouwd voor optimale NAScompatibiliteit

Desktopschijven zijn niet speciaal voor NAS ontwikkeld. WD Red Pro harde schijven met NASware zijn dat echter wel. Onze exclusieve technologie maakt aan alle onzekerheid een einde bij het selecteren van een harde schijf en zorgt voor een balans tussen prestaties en betrouwbaarheid in NAS- en RAID-omgevingen. Het is heel eenvoudig: de WD Red Pro is de meest compatibele schijf die beschikbaar is voor middelgrote tot grote NASbehuizingen. Vertrouw ons echter niet slechts op ons woord. De WD Red Pro is een weerspiegeling van de meest uitgebreide lijst compatibiliteitstests met NASpartners op de markt.

Grotere bescherming tegen schokken voor NAS-posities

De WD Red Pro is voorzien van een meerassige schoksensor die automatisch subtiele schokken etecteert en van dynamische vluchthoogtetechnologie die elke lees-schrijffunctie aanpast om de gegevens te compenseren en te beschermen. Deze combinatie van technologieën beschermt de harde schijven in grotere NAS-omgevingen met 1 tot 16 posities nog verder en vergroot de betrouwbaarheid van de schijf.LARGER NAS BAY SHOCK PROTECTION

A multi-axis shock sensor automatically detects subtle shock events that may occur in larger NAS environments and when combined with dynamic fly height technology, helps to adjust each read-write function to compensate for increased vibrations and protect data.

Meer informatie

SKUWD2002FFSX
EAN0718037835570
MerkWESTERN DIGITAL
Opslag2TB
Opslag InterfaceSATA
Harde Schijf RPM7200 RPM

Kenmerken

Harde schijf, omvang
Opslagcapaciteit harde schijf
Rotatiesnelheid harde schijf
Interface
Soort
Component voor
Buffergrootte opslagstation
Transfersnelheid interface harde schijf
Continue transfersnelheid harde schijf
Start/stop-cycli
Mean time between failures (MTBF)

Energie

Stroomverbruik (in standby)
Stroomverbruik (lezen)
Stroomverbruik (schrijven)
Stroomverbruik (idle)
Operating voltage
Opstartstroom

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf
Temperatuur bij opslag
Schokbestendigheid
Schokbestendigheid (buiten gebruik)

Technische details

Duurzaamheidscertificaten

Gewicht en omvang

Breedte
Hoogte
Diepte
Gewicht

Verpakking

Adapter opslagschijf inbegrepen
Aantal
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan