Bezig met laden...

Western Digital Red Pro 3.5 inch 2000 GB SATA III

Western Digital Red Pro 3.5 inch 2000 GB SATA III
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 254

SKU
WD2002FFSX
EAN
0718037835570
€ 139,00

De WD Red Pro, die specifiek is ontworpen met het oog op MKB-klanten, is verkrijgbaar voor middelgrote tot grote 24x7 NAS-omgevingen met maximaal 16 posities. De WD Red Pro, die is gefabriceerd voor de hogere werklasten van uw bedrijf, is uitgebreid getest en wordt geleverd met een beperkte garantie van 5 jaar.

NAS voor grote bedrijven

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf met WD Red Pro harde schijven voor NAS-systemen met maximaal 16 posities. De WD Red Pro wordt geleverd met NASware 3.0, dat de systeemcompatibiliteit vergroot zodat naadloze integratie mogelijk wordt met uw bestaande netwerkinfrastructuur. Maak uw bedrijf waardevoller door uw werknemers hun bestanden sneller te laten delen en betrouwbaar back-ups te maken met WD Red Pro harde NAS-schijven in uw NASoplossing.

Exclusieve NASware 3.0-technologie

Onze exclusieve geavanceerde firmwaretechnologie, NASware 3.0, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in veeleisende NASomgevingen.

Gebouwd voor optimale NAScompatibiliteit

Desktopschijven zijn niet speciaal voor NAS ontwikkeld. WD Red Pro harde schijven met NASware zijn dat echter wel. Onze exclusieve technologie maakt aan alle onzekerheid een einde bij het selecteren van een harde schijf en zorgt voor een balans tussen prestaties en betrouwbaarheid in NAS- en RAID-omgevingen. Het is heel eenvoudig: de WD Red Pro is de meest compatibele schijf die beschikbaar is voor middelgrote tot grote NASbehuizingen. Vertrouw ons echter niet slechts op ons woord. De WD Red Pro is een weerspiegeling van de meest uitgebreide lijst compatibiliteitstests met NASpartners op de markt.

Grotere bescherming tegen schokken voor NAS-posities

De WD Red Pro is voorzien van een meerassige schoksensor die automatisch subtiele schokken etecteert en van dynamische vluchthoogtetechnologie die elke lees-schrijffunctie aanpast om de gegevens te compenseren en te beschermen. Deze combinatie van technologieën beschermt de harde schijven in grotere NAS-omgevingen met 1 tot 16 posities nog verder en vergroot de betrouwbaarheid van de schijf.LARGER NAS BAY SHOCK PROTECTION

A multi-axis shock sensor automatically detects subtle shock events that may occur in larger NAS environments and when combined with dynamic fly height technology, helps to adjust each read-write function to compensate for increased vibrations and protect data.

Meer informatie

SKUWD2002FFSX
EAN0718037835570
MerkWESTERN DIGITAL
Opslag2TB
Opslag InterfaceSATA
Harde Schijf RPM7200 RPM

Kenmerken

Harde schijf, omvang3.5"
Opslagcapaciteit harde schijf2000 GB
Rotatiesnelheid harde schijf7200 RPM
InterfaceSATA III
SoortHDD
Component voorNAS
Buffergrootte opslagstation64 MB
Transfersnelheid interface harde schijf6 Gbit/s
Continue transfersnelheid harde schijf164 MiB/s
Start/stop-cycli600000
Mean time between failures (MTBF)1000000 uur
RoHS compliance

Energie

Stroomverbruik (in standby)1,4 W
Stroomverbruik (lezen)7,8 W
Stroomverbruik (schrijven)7,8 W
Stroomverbruik (idle)5 / 12 V
Opstartstroom1,9 A

Eisen aan de omgeving

Opstartstroom300 G

Gewicht en omvang

Opstartstroom720 g

Verpakking

Opstartstroom1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan