Bezig met laden...
Onze website gebruikt cookies. Als u onze website gebruikt, gaat u akkoord met de cookies zoals uitgestippeld in ons privacybeleid.


Klik hier voor meer informatie

Diagnoses

WindowsLinuxAppleAndroid

Gratis nazicht

Wij geven uw toestel een snel nazicht zonder het toestel te openen. Dit is meestal voldoende om de juiste conclusies te trekken en een accurate offerte op te stellen.
Kostprijs*
  Gratis
Termijn**
  1-2 werkdagen

Diepere diagnose

Wij geven uw toestel een diepgaand nazicht, indien nodig wordt het toestel geopend. Dit is vooral nuttig bij meerdere defecten of een defect dat niet direct een oorzaak lijkt te hebben.
Kostprijs*
  € 30
Termijn**
  1-2 werkdagen

Moederbord diagnose

Uw moederbord wordt grondig nagekeken en getest. Dit is vooral nuttig om te bepalen of een herstelling volstaat, of dat het moederbord in zijn geheel moet vervangen worden. Een herstelling valt bijna altijd goedkoper uit dan het volledig vervangen van het moederbord.
Kostprijs*
  € 60
Termijn**
  5-10 werkdagen

Smartphone / Tablet diagnose

Bij Smartphones en Tablets kunnen wij een vooropgestelde diagnose maken voor u. Let wel op, indien het toestel niet functioneel is kan het zijn dat de vooropgestelde diagnose niet volledig is.
Kostprijs*
  € 20
Termijn**
  1-2 werkdagen

Diagnose harde schijf - eenvoudig

Bij eenvoudige problemen kunnen wij vrij snel een accurate diagnose stellen voor uw harde schijf. Meestal betekent dit dat de schade beperkt is.
Kostprijs*
  € 30
Termijn**
  2-5 werkdagen

Diagnose harde schijf - complex

Een complexer probleem betekent meestal de schijf zelf niet meer te redden is, maar dat er mogelijk nog (een deel van) de data kan gered worden.
Kostprijs*
  € 60
Termijn**
  2-5 werkdagenNiet zeker welke beschrijving bij uw defect hoort?
Contacteer ons hier met het merk en modelnummer van uw toestel!*Alle prijzen zijn indicatief en inclusief werkuren en BTW. Vraag een exacte offerte via ons Contact formulier!
**De duur van een herstelling is afhankelijk van de aard van de defect(en), de configuratie van het toestel, locatie en duur van verzending van bestelde onderdelen, drukte en overmacht. Vermelde duur is indicatief.
Axitech is nooit verantwoordelijk voor het verlies van gegevens. Maak een back-up van uw gegevens alvorens uw toestel binnen te brengen voor onderhoud en/of herstel. Axitech biedt ook data recovery diensten aan.