Herstellingen Bundels SSD Upgrade

Windows Linux Apple

Bundel 05 - SSD upgrade (exclusief iMac)

U wilt uw trage en/of oude PC/Mac terug nieuw leven inblazen in plaats van deze te vervangen? Dat is nu zeer voordelig mogelijk, dankzij de 'Solid State Drive' technologie. Een traditionele oude harde schijf behoudt data door deze op draaiende schijven te schrijven. Een SSD doet dit door gebruik van niet bewegende chips (zoals bij een USB stick), wat de lees-en schrijfsnelheid 10 keer of meer versneld. Wij kunnen uw oude schijf vervangen door een SSD!

Image 3
Wat gebeurt er met de hardware?

- uw oude harde schijf wordt vervangen door een SSD naar keuze
- bij desktop en tower computers kan de oude HDD meestal voor extra opslag behouden worden
- u kunt ervoor kiezen uw oude HDD in een case te laten plaatsen zodat u deze als een externe schijf kunt blijven gebruiken
(+ - USB 2.0 case 2.5 €14)
(+ - USB 3.1 case 3.5 €42,95)

Image 3
Wat gebeurt er met de software?

- Windows, MacOS of Linux wordt fris geïnstalleerd op de SSD met al de laatste updates en drivers. Uw programmas en instellingen dienen opnieuw geïnstalleerd te worden (deze optie zorgt voor het beste resultaat)
- tot 100GB aan persoonlijke data wordt overgezet naar de nieuwe schijf, voor elke volgende schijf van 100GB wordt €30 extra aangerekend

OF

- wij klonen uw oude systeem naar de SSD, zodat al uw instellingen en programmas behouden worden, er worden geen updates of drivers geïnstalleerd (deze optie zorgt niet voor het beste resultaat)
- het te klonen systeem mag maximaal 150GB groot zijn, voor elke volgende schijf van 100GB wordt €30 extra aangerekend
het te klonen systeem moet op de SSD passen, u kunt dus best alle persoonlijke data verwijderen voordat het toestel binnengebracht wordt

Image 3
Deze bundel omvat enkel het plaatsen van de SSD en het installeren/klonen van uw OS. Voor extra diensten zoals het installeren van programmas, virussen verwijderen, etc. kunt u best een kijkje nemen onder de betreffende categoriën in onze tarievenlijst.

(Axitech is nooit verantwoordelijk voor het verlies van gegevens. Maak een back-up van uw gegevens alvorens uw computer binnen te brengen voor onderhoud en/of herstel.)
Axitech biedt ook data recovery diensten aan. Klik hier.

Kostprijs*
 € 60           (exclusief de kostprijs van uw SSD naar keuze)
Termijn**
  1-2 werkdagenNiet zeker welke bundel het voordeligst is voor u?
Contacteer ons hier met een beschrijving van uw probleem!*Alle prijzen zijn indicatief en inclusief werkuren en BTW. Vraag een exacte offerte via ons Contact formulier!
**De duur van een herstelling is afhankelijk van de aard van de defect(en), de configuratie van het toestel, locatie en duur van verzending van bestelde onderdelen, drukte en overmacht. Vermelde duur is indicatief.
Axitech is nooit verantwoordelijk voor het verlies van gegevens. Maak een back-up van uw gegevens alvorens uw toestel binnen te brengen voor onderhoud en/of herstel. Axitech biedt ook data recovery diensten aan.