Bezig met laden...

QNAP TVS-872XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart i5-8400T

Niet op voorraad

Momenteel niet leverbaar


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 0

QNAP TVS-872XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart i5-8400T
SKU
TVS-872XT-I5-16G
EAN
4713213514528
€ 2.759,00

Aangedreven door een 8e generatie Intel® Core™ processor, beschikt de hoogpresterende TVS-872XT NAS over zowel 10GBASE-T als Thunderbolt™ 3 connectiviteit met grote bandbreedte voor het verwerken van zware belastingen en de soepele overdracht, weergave en bewerking van 4K-video in real-time. Met M.2 SSD-ondersteuning en de mogelijkheid om een grafische kaart te installeren, biedt de TVS-872XT de mogelijkheid om prestaties te verbeteren en een schaalbare werkomgeving te maken voor samenwerking en het met hoge snelheid delen van bestanden. De TVS-872XT wordt aangedreven door kwaliteitshardware die optimale prestaties, uitgebreide multimedia-functies, uitbreidbare opslagcapaciteit en talloze andere NAS-mogelijkheden biedt tot om meer creativiteit en resultaten te inspireren.

Snelle en flexibele Thunderbolt™ 3 en 10GBASE-T-connectiviteit
De TVS-872XT gebruikt de krachtige 8e generatie Intel® Core™ i5 8400T 6-core 1,7 GHz processor (burst tot 3,3 GHz) met 16 GB dubbelkanaals DDR4-geheugen (uitbreidbaar tot 32 GB) voor het leveren van uitstekende prestaties. Hij beschikt over twee Gigabit en een 5-speed 10GBASE-T poort (10G/5G/2.5G/1G/100M), ondersteunt SATA 6Gb/s-schijven, en bevat AES-NI encryptie voor het leveren van hoge prestaties terwijl tegelijkertijd de veiligheid van uw gegevens behouden blijft. U kunt ook USB Type-C-apparaten via de Thunderbolt 3-poorten aansluiten om grote mediabestanden over verschillende apparaten te verplaatsen, wat u voorziet van een efficiëntere workflow.

Breid de NAS-mogelijkheden uit met een grafische kaart en andere PCIe-apparaten
De TVS-872XT beschikt over twee PCIe Gen 3-sleuven (de eerste sleuf is reeds voorzien van een Thunderbolt 3-kaart) dat het gebruik van verschillende uitbreidingskaarten mogelijk maakt om de toepassingsmogelijkheden uit te breiden.

Grafische kaarten
Versnel NAS videoverwerking en maak GPGPU-taken mogelijk. GPUs kunnen eveneens worden doorgegeven aan virtuele machines.

QM2 M.2 SSD/10GbE-kaarten
Voeg M.2 SSD-caching of 10GbE (10GBASE-T)-connectiviteit toe aan de NAS voor optimale prestaties en bandbreedte.

10GbE/ 40GbE-adapters
Maak supersnelle doorvoer mogelijk voor taken die veel bandbreedte vereisen, zoals virtualisatie, massieve dataoverdracht en het snel uitvoeren van back-up/herstel.

Draadloze netwerkkaarten
Gebruik het QNAP QWA-AC2600 WirelessAP Station om de TVS-872XT om te bouwen naar een handig draadloos basisstation, zodat netwerkbronnen van de NAS kunnen worden gedeeld met meerdere apparaten.

Verkrijg prestatievoordelen van M.2 SSD-caching
Naast het gebruik van 2,5-inch SSDs voor caching kunt u de twee M.2 SSD sleuven gebruiken die in de TVS-872XT zijn ingebouwd voor het installeren van PCIe (Gen 3 x2, 2 GB/s) NVMe SSDs met vormfactor 2280 (M.2 SSDs zijn apart verkrijgbaar).

Verbeter willekeurige gegevenstoegang met een SSD-cache
SSD-caches versnellen IOPS-prestaties en verminderen de latentie voor opslagvolumes. Ze zijn perfect voor IOPS-eisende toepassingen (inclusief databases en virtualisatie) en kunnen de algehele workflows aanzienlijk verbeteren.

Maximaliseer de waarde van SSDs met Qtier-technologie
Qtier™ Technology voorziet de TVS-872XT van auto tiering dat voortdurend helpt bij het optimaliseren van de opslagefficiëntie door automatisch gegevens te verplaatsen tussen M.2 SSDs, 2,5-inch SSDs en HDDs met een hoge capaciteit gebaseerd op de toegangsfrequentie van de gegevens. Qtier™ 2.0 beschikt over IO-awareness die SSD gekoppelde opslag versterkt me een cache-achtige gereserveerde ruimte om burst I/O in real time te verwerken, wat de voordelen van SSDs aanzienlijk versterkt.

Verkrijg potentiële prestatie- en duurzaamheidsniveaus overeenkomstig SSDs op ondernemingsniveau.
Naarmate de prijzen van SSDs steeds betaalbaarder worden, is dit de beste tijd om SSDs in uw NAS toe te passen om gebruik te maken van betere prestaties, snellere bestandsback-ups, vloeiender multimedia-ervaringen en geoptimaliseerde virtualisatie-toepassingen. Met QTS 4.3.5 kunt u gebruik maken van door software gedefinieerde SSD RAID extra over-provisioning (OP) dat u in staat stelt om extra OP-ruimte toe te wijzen (van 1% tot 60%) om willekeurige leessnelheden te optimaliseren en om de levensduur van de SSD te vergroten. U kunt nu betaalbare consumenten-SSDs gebruiken voor de TVS-872XT, de SSD OP aanpassen, en in principe prestaties en duurzaamheidsniveaus krijgen die gelijk zijn aan SSDs op ondernemingsniveau.

Flexibel virtuele en fysieke netwerken beheren
De app Netwerk & Virtuele Switch beheert fysieke netwerkinterfaces (inclusief netwerkadapters en Thunderbolt-poorten) en virtuele adapters (virtuele machines en containers) en de communicatie daarvan, en levert een gevisuliseerde topologie die duidelijk de verbindingen van fysieke en virtuele netwerken weergeeft. Door de flexibele beheerbaarheid kunt u fysieke en virtuele netwerkverbindingen gemakkelijker reorganiseren, zodat u voldoende netwerkbronnen kunt toewijzen aan de TVS-872XT, aan virtuele machines en containers waar dat nodig is.

Station voor samenwerking voor Mac en Windows
De TVS-872XT is de perfecte match voor van Thunderbolt voorziene Mac- en Windows-gebruikers - met name voor fotografen, filmers en grafische ontwerpers die 4K mediaopslag en direct delen nodig hebben en die gebruik maken van bandbreedte-intensieve workflows. Tot 2 Thunderbolt-apparaten kunnen op de TVS-872XT worden aangesloten om in real-time tegelijk foto's en geluid te bewerken zonder de systeemprestaties te beïnvloeden. Omdat Final Cut Pro® X 10.3 (en later) bestandsdeling via SMB ondersteunt, kunnen Windows-gebruikers en andere apparaten die Thunderbolt™ 3, 10GbE of GbE-verbindingen gebruiken, efficiënter deelnemen aan de bewerk workflow.

De beste opslagoplossing voor de met 10GbE uitgeruste iMac Pro
De iMac Pro is de eerste Mac-computer die over een 10Gb Ethernetpoort beschikt, wat een mijlpaal is in de groeiende vraag naar 10GbE-connectiviteit. Omdat de TVS-872XT wordt geleverd met zowel 10GbE als Thunderbolt 3-poorten, vormt hij een uitzonderlijke opslagbasis voor iMac Pro-gebruikers omdat ze kunnen kiezen tussen Thunderbolt 3 en 10GbE-verbindingen om te voldoen aan hun toepassings- en apparaatbehoeften.

Maak een naadloze 10GbE-omgeving voor zowel Mac- als Windows-gebruikers
QNAP biedt verschillende budget-vriendelijke oplossingen om uw netwerkomgeving op te waarderen naar 10GbE. Ongeacht of uw team Mac- of Windows-computers gebruikt, ze kunnen genieten van razendsnelle overdrachtsnelheden en gelijktijdige toegang in real-time tot grote op de NAS opgeslagen bestanden door meerdere werkstations te gebruiken (ideaal voor video-bewerking en multimedia).

De ultieme visuele ervaring met de 4K HDMI-uitgang
De TVS-872XT bevat een HDMI 2.0-poort die 4K (3840 x 2160) 60 Hz uitvoer ondersteunt, wat grote voordelen biedt voor toepassingen zoals videoproductie/-bewerking, industrieel ontwerp en professionele fotografie die on-image resolutie en realistische kleuren vereisen evenals intensieve opslag, overdracht en weergave van media. Door de TVS-872XT te verbinden met een HDTV via de HDMI-uitgang, kunt u multimedia die zijn opgeslagen op de NAS rechtstreeks op een groter scherm bekijken. U kunt tevens veelzijdige multimedia apps downloaden en installeren van het Ubuntu Software Center via QNAP Linux Station. Met QNAP's HD Station kunnen gebruikers ook rechtstreeks van multimedia genieten met HD Player of spelers van derden zoals Plex Home Theater.

Transcodering in real-time voor een uitstekende media-ervaring op meerdere apparaten
Met geavanceerde Intel® UHD Graphics 630 ondersteunt de TVS-872XT driekanaals 4K H.264-hardware decodering en real-time transcodering, zodat u video's kunt omzetten naar universele bestandsindelingen die soepel op meerdere apparaten kunnen worden weergegeven*.
*De hardware van de TVS-872XT biedt mogelijkheden voor H.264 hardware decodering, encodering en transcodering. Let op, de weergavekwaliteit kan variëren als gevolg van factoren zoals weergavesoftware, bestandsindelingen, systeemgebruik en beschikbare bandbreedte.

Volledige planning van back-ups
De TVS-872XT biedt een betrouwbare en flexibele back-up en hersteloplossing om organisaties te ondersteunen bij routine back-uptaken met kostenefficiëntie en hoge productiviteit.

Back-up van Windows en Mac
Gebruik de licentievrije QNAP NetBak Replicator-toepassing voor back-up/herstel vanaf Windows-computers. Time Machine wordt ook ondersteund voor Mac-apparaten.

Hybrid Backup Sync
Combineert functies voor back-up, herstel en synchronisatie (gebruikmakend van RTRR, rsync, FTP, CIFS/SMB) voor het eenvoudig overbrengen van data naar locale, externe en cloud opslagruimtes als een uitgebreid data-opslag en noodherstelplan.

Snapshots voor volume en LUN
Snapshots zijn essentieel voor NAS gegevensbescherming, en de blokniveau-functie maakt het tot een betrouwbare methode voor het beschermen van gegevens in verband met de groeiende bedreiging van ransomware. De TVS-872XT ondersteunt tot 256 snapshots per volume/LUN en tot 1.024 snapshots per NAS.

VM back-up
Met topprestaties, een mogelijk enorme opslagcapaciteit, geĂŻntegreerde virtualisatie-oplossingen, en ondersteuning voor snapshots die de staat van de machine op elk moment vastleggen, is de TVS-872XT perfect voor back-ups van virtuele machines.

Geoptimaliseerde samenwerking met naadloze bestandsdeling en synchronisatie
De TVS-872XT slaat centraal gegevens en bestanden op, en ondersteunt SMB/CIFS, AFP, en NFS protocollen voor het delen van bestanden over Windows®-, Mac®- en Linux®-/UNIX®-netwerken. In combinatie met Qsync - een hulpprogramma dat van een QNAP NAS een veilig datacentrum met een grote capaciteit voor bestandssynchronisatie maakt - wordt elk bestand dat wordt geüpload naar de TVS-872XT beschikbaar gemaakt voor alle aangesloten apparaten, zoals computers, laptops of mobiele apparaten. U kunt gedeelde mappen en teammappen synchroniseren voor het delen van groepsbestanden, wat de flexibiliteit van teamprojecten en samenwerking aanzienlijk verbetert. Bestanden zijn centraal te beheren met File Station, waaronder bestanden van mobiele apparaten en optische schijfstations. Met File Station kunt u tevens een externe NAS koppelen en met gemak bestanden overbrengen tussen uw NAS en openbare cloud-diensten.

Alles-in-Ă©Ă©n server voor het hosten van virtuele machines en containers
Virtualization Station en Container Station introduceren gezamenlijk een hybride benadering tot virtualisatie. Ongeacht uw behoeften aan virtualisatie kunt u op QNAP rekenen voor volledige ondersteuning van virtualisatie.

Uitvoeren van meerdere virtuele machines, waaronder Windows, Linux, UNIX en Android en ze benaderen via een webbrowser of VNC (Virtual Network Computing). Bedrijven kunnen gevirtualiseerde servertoepassingen op een enkele NAS uitvoeren zonder dat extra fysieke servers nodig zijn.

Ervaar de lichtgewicht virtualisatietechnologie van LXC en Docker, en download apps uit de ingebouwde Docker Hub Registry, importeer/exporteer containers, en maak voldoende microservices.

Meer informatie

SKUTVS-872XT-I5-16G
EAN4713213514528
MerkQNAP
ProcessorIntel Core i5
RAM16GB
Geheugen typeDDR4
ConnectiviteitEthernet, HDMI, Thunderbolt, USB 2.0 Type A, USB 3.0 Type A, USB 3.1 Type A, USB 3.1 Type C
BesturingssysteemQNAP Turbo System
KleurZwart

Opslagmedia

Ondersteunde opslagstationinterfaces SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund 2.5,3.5"
Aantal M.2 (M & B)-sleuven 2
RAID support
Soorten RAID 0,1,5,6,10,50,60,JBOD
Online RAID-migratie
Online RAID-uitbreiding
Herbouwen RAID
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemen FAT32,HFS+,NTFS,ext3,ext4
Opslagdrives geĂŻnstalleerd
Aantal opslagkaarten ondersteund 8
GeĂŻnstalleerde opslag-drive
Ondersteunde types opslag-drives HDD & SSD
Scannen op beschadigd blokken

Processor

Processorfabrikant Intel
Processorfamilie Intel® 8de generatie Core™ i5
Processormodel i5-8400T
Frequentie van processor 1,7 GHz
Maximale turbofrequentie van processor 3,3 GHz
Aantal processorkernen 6
Processor aantal threads 6
Processor cache 9 MB
Bus type DMI3
Configureerbare TDP-downfrequentie 1,2 GHz
CPU configuratie (max) 1
PCI Express configuraties 1x16,1x8+2x4,2x8
PCI Express slots versie 3.0
Processor cache type Smart Cache
Processorcode SR3X6
Codenaam processor Coffee Lake
Processor lithografie 14 nm
Processor operating modes 64-bit
Verpakkingsgrootte processor 37.5 x 37.5 mm
Processor socket LGA 1151 (Socket H4)
Schaalbaarheid 1S
Stepping U0
Systeembus 8 GT/s
Tjunction 100 °C
Thermal Design Power (TDP) 35 W
On-board graphics adapter model Intel® UHD Graphics 630
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor 64 GB
Geheugenbandbreedte ondersteund door de processor ( max) 41,6 GB/s
Conflictvrije processor

Geheugen

Intern geheugentype DDR4
Ondersteund maximum RAM 32 GB
Geheugenslots 2
Intern geheugen 16 GB
Flash memory 4000 MB

Netwerk

Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10,100,1000,10000 Mbit/s
Ondersteunde datasnelheid Ethernet LAN (max) 10000 Mbit/s
Wi-Fi
DHCP client
DHCP server
Jumbo Frames ondersteuning
iSCSI support
Wake-on-LAN
Ondersteunde netwerkprotocollen TCP/IP, IPv4, IPv6
Dynamic DNS (DDNS)
WLAN-adapter ondersteund

Poorten & interfaces

USB-poort
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 1
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A 2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type C 2
Aantal HDMI-poorten 1
HDMI versie 2.0
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 3
Aantal Thunderbolt 3-poorten 2
3,5 mm-uitgang
PCI Express x4 (Gen 3.x) slots 1
Microfoon, line-in ingang

Grafisch

Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter 350 MHz
Graphics on-board -adapter dynamische frequentie (max) 1050 MHz
On-board grafische adapter DirectX-versie 12.0
On-board grafische adapter OpenGL versie 4.5
On-board grafische adapter ID 0x3E92
Maximaal geheugen ingebouwde grafische adapter 64 GB
Aantal displays ondersteund (door on-board grafische adapter) 3

Design

Type behuizing Tower
Type koeling Actief
Kleur van het product Zwart
Aantal ventilatoren 4 ventilator(en)
Ventilator diameter 12 cm
Ventilator 2 diameter 6 cm
LED-indicatoren HDD, LAN, USB
Ingebouwd display
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Kabelslot sleuf type Kensington
Ingebouwde luidsprekers
Aantal ingebouwde luidsprekers 1

Prestatie

Soort NAS
Apparaatklasse Kleine & middelgrote bedrijven
Backup-functie
Back-up-eigenschappen Cloud, iSCSI LUN
Waarschuwingssignaal
Ondersteund meerdere talen
Geluidsniveau 24,2 dB
Web-gebaseerd management
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 256-bit AES,FIPS 140-2,HTTPS,SNMPv3,SSH,SSL/TLS
Access Control List (ACL)
Reset button
Aan/uitschakelaar
Ingebouwde iTunes-server
Ingebouwde ftp-server
Ondersteunde browser Apple Safari 7+, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox
Systeemlog
Hot-spare
S.M.A.R.T. support
Gedeelde map CIFS/SMB
Universal Plug and Play ( UPnP )
USB-kopieerfunctie

Software

Inclusief besturingssysteem QNAP Turbo System
Operating systeem versie 4,4,0
Ondersteunt Windows Windows 10,Windows 7,Windows 8
Ondersteunt Linux
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2003,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2,Windows Server 2016

Energie

Vermogenstoevoer locatie Ingebouwd
Capaciteit voedingsunit (PSU) 250 W
Aantal voedingen 1
Typisch stroomverbruik 65,03 W
Elektriciteitsverbruik (HDD-stand-by) 41,47 W
AC invoer voltage 100 - 240 V
Fan voltage 12 V

Gewicht en omvang

Breedte 329,3 mm
Diepte 279,6 mm
Hoogte 188,2 mm
Gewicht 7,06 kg
Gewicht pakket 9,19 kg

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels Sector, LAN (RJ-45)
Snelle installatiehandleiding

Processor speciale functies

Ingebouwde opties beschikbaar
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Execute Disable Bit
Idle States
Intel® 64
Intel® Clear Video-technologie
Intel Enhanced Halt State
Versie Intel® Identity Protection Technology 1,00
Versie Intel® Secure Key Technology 1,00
Intel Stable Image Platform Program (SIPP)
Versie Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) 0,00
Intel Trusted Execution Technology
Intel TSX-NI
Versie Intel® TSX-NI 0,00
Intel® Virtualization Technology (VT-x)
Intel Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Intel VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Intel AES New Instructions
Intel Clear Video HD Technology
Intel Clear Video Technology for MID
Intel Hyper-Threading Technology
Intel Identity Protection Technology
Intel® InTru™ 3D Technology
OS Guard
Intel® Quick Sync Video Technology
Intel Secure Key
Intel® Turbo Boost Technology 2.0
Maximaal aantal PCI Express-lijnen 16
Thermal Monitoring Technologies
Thermal solution specificatie PCG 2015A
Geheugentypen ondersteund door processor DDR4-SDRAM

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 5 - 95 procent

Overige specificaties

Digital Living Network Alliance (DLNA) gecertifieerd
ARK ID processor 129940
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product