Bezig met laden...

QNAP TVS-672XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart i3-8100T

Niet op voorraad

Momenteel niet leverbaar


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 0

QNAP TVS-672XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart i3-8100T
SKU
TVS-672XT-I3-8G
EAN
4713213514535
€ 2.309,00

Aangedreven door een 8e generatie Intel® Core™ processor, beschikt de hoogpresterende TVS-672XT NAS over zowel 10GBASE-T als Thunderbolt™ 3 connectiviteit met grote bandbreedte voor het verwerken van zware belastingen en de soepele overdracht, weergave en bewerking van 4K-video in real-time. Met M.2 SSD-ondersteuning en de mogelijkheid om een grafische kaart te installeren, biedt de TVS-672XT de mogelijkheid om prestaties te verbeteren en een schaalbare werkomgeving te maken voor samenwerking en het met hoge snelheid delen van bestanden. De TVS-672XT wordt aangedreven door kwaliteitshardware die optimale prestaties, uitgebreide multimedia-functies, uitbreidbare opslagcapaciteit en talloze andere NAS-mogelijkheden biedt tot om meer creativiteit en resultaten te inspireren.

Snelle en flexibele Thunderbolt™ 3 en 10GBASE-T-connectiviteit
De TVS-672XT gebruikt de krachtige 8e generatie Intel® Core™ i3 8100T quad-core 3,1 GHz processor met 8 GB dubbelkanaals DDR4-geheugen (uitbreidbaar tot 32 GB) voor het leveren van uitstekende prestaties. Hij beschikt over twee Gigabit en een 5-speed 10GBASE-T poort (10G/5G/2.5G/1G/100M), ondersteunt SATA 6Gb/s-schijven, en bevat AES-NI encryptie voor het leveren van hoge prestaties terwijl tegelijkertijd de veiligheid van uw gegevens behouden blijft. U kunt ook USB Type-C-apparaten via de Thunderbolt™ 3-poorten aansluiten om grote mediabestanden over verschillende apparaten te verplaatsen, wat u voorziet van een efficiëntere workflow.

Breid de NAS-mogelijkheden uit met een grafische kaart en andere PCIe-apparaten
De TVS-672XT beschikt over twee PCIe Gen 3-sleuven (de eerste sleuf is reeds voorzien van een Thunderbolt™ 3-kaart) dat het gebruik van verschillende uitbreidingskaarten mogelijk maakt om de toepassingsmogelijkheden uit te breiden.

Grafische kaarten
Versnel NAS videoverwerking en maak GPGPU-taken mogelijk. GPUs kunnen eveneens worden doorgegeven aan virtuele machines.

QM2 M.2 SSD/10GbE-kaarten
Voeg M.2 SSD-caching of 10GbE (10GBASE-T)-connectiviteit toe aan de NAS voor optimale prestaties en bandbreedte.

10GbE/ 40GbE-adapters
Maak supersnelle doorvoer mogelijk voor taken die veel bandbreedte vereisen, zoals virtualisatie, massieve dataoverdracht en het snel uitvoeren van back-up/herstel.

Draadloze netwerkkaarten
Gebruik het QNAP QWA-AC2600 WirelessAP Station om de TVS-672XT om te bouwen naar een handig draadloos basisstation, zodat netwerkbronnen van de NAS kunnen worden gedeeld met meerdere apparaten.

Verkrijg prestatievoordelen van M.2 SSD-caching
Naast het gebruik van 2,5-inch SSDs voor caching kunt u de twee M.2 SSD sleuven gebruiken die in de TVS-672XT zijn ingebouwd voor het installeren van PCIe (Gen 3 x2, 2 GB/s) NVMe SSDs met vormfactor 2280 (M.2 SSDs zijn apart verkrijgbaar).

Verbeter willekeurige gegevenstoegang met een SSD-cache
SSD-caches versnellen IOPS-prestaties en verminderen de latentie voor opslagvolumes. Ze zijn perfect voor IOPS-eisende toepassingen (inclusief databases en virtualisatie) en kunnen de algehele workflows aanzienlijk verbeteren.

Maximaliseer de waarde van SSDs met Qtier-technologie
Qtier™ Technology voorziet de TVS-672XT van auto tiering dat voortdurend helpt bij het optimaliseren van de opslagefficiëntie door automatisch gegevens te verplaatsen tussen M.2 SSDs, 2,5-inch SSDs en HDDs met een hoge capaciteit gebaseerd op de toegangsfrequentie van de gegevens. Qtier™ 2.0 beschikt over IO-awareness die SSD gekoppelde opslag versterkt me een cache-achtige gereserveerde ruimte om burst I/O in real time te verwerken, wat de voordelen van SSDs aanzienlijk versterkt.

Verkrijg potentiële prestatie- en duurzaamheidsniveaus overeenkomstig SSDs op ondernemingsniveau.
Naarmate de prijzen van SSDs steeds betaalbaarder worden, is dit de beste tijd om SSDs in uw NAS toe te passen om gebruik te maken van betere prestaties, snellere bestandsback-ups, vloeiender multimedia-ervaringen en geoptimaliseerde virtualisatie-toepassingen. Met QTS 4.3.5 kunt u gebruik maken van door software gedefinieerde SSD RAID extra over-provisioning (OP) dat u in staat stelt om extra OP-ruimte toe te wijzen (van 1% tot 60%) om willekeurige leessnelheden te optimaliseren en om de levensduur van de SSD te vergroten. U kunt nu betaalbare consumenten-SSDs gebruiken voor de TVS-672XT, de SSD OP aanpassen, en in principe prestaties en duurzaamheidsniveaus krijgen die gelijk zijn aan SSDs op ondernemingsniveau.

Bouw een betaalbare Fibre Channel SAN-omgeving
De gebruikelijke Fibre Channel SAN (Storage Area Networks) apparaten zijn vaak duur. Nu zijn er budget-vriendelijker opties om uw NAS eenvoudig aan een SAN-omgeving toe te voegen. Nadat een Marvell®-, ATTO®- of QNAP Fibre Channel-kaart is geïnstalleerd in de TVS-672XT, kunt u een Fibre Channel Target instellen met de iSCSI & Fibre Channel-app en gebruik maken van de vele voordelen van een QNAP NAS zoals snapshotbescherming, Qtier™ tiering-opslag, SSD-cacheversnelling en meer. Daarnaast vormen de opties LUN Masking en Port Binding een extra beveiligingslaag voor uw gegevens.

Flexibel virtuele en fysieke netwerken beheren
De app Netwerk & Virtuele Switch beheert fysieke netwerkinterfaces (inclusief netwerkadapters en Thunderbolt-poorten) en virtuele adapters (virtuele machines en containers) en de communicatie daarvan, en levert een gevisuliseerde topologie die duidelijk de verbindingen van fysieke en virtuele netwerken weergeeft. Door de flexibele beheerbaarheid kunt u fysieke en virtuele netwerkverbindingen gemakkelijker reorganiseren, zodat u voldoende netwerkbronnen kunt toewijzen aan de TVS-672XT, aan virtuele machines en containers waar dat nodig is.

Station voor samenwerking voor Mac en Windows
De TVS-672XT is de perfecte match voor van Thunderbolt™ voorziene Mac- en Windows-gebruikers - met name voor fotografen, filmers en grafische ontwerpers die 4K mediaopslag en direct delen nodig hebben en die gebruik maken van bandbreedte-intensieve workflows. Tot 2 Thunderbolt-apparaten kunnen op de TVS-672XT worden aangesloten om in real-time tegelijk foto's en geluid te bewerken zonder de systeemprestaties te beïnvloeden. Omdat Final Cut Pro® X 10.3 (en later) bestandsdeling via SMB ondersteunt, kunnen Windows-gebruikers en andere apparaten die Thunderbolt™ 3, 10GbE of GbE-verbindingen gebruiken, efficiënter deelnemen aan de bewerk workflow.

De beste opslagoplossing voor de met 10GbE uitgeruste iMac Pro
De iMac Pro is de eerste Mac-computer die over een 10Gb Ethernetpoort beschikt, wat een mijlpaal is in de groeiende vraag naar 10GbE-connectiviteit. Omdat de TVS-672XT wordt geleverd met zowel 10GbE als Thunderbolt™ 3-poorten, vormt hij een uitzonderlijke opslagbasis voor iMac Pro-gebruikers omdat ze kunnen kiezen tussen Thunderbolt™ 3 en 10GbE-verbindingen om te voldoen aan hun toepassings- en apparaatbehoeften.

Maak een naadloze 10GbE-omgeving voor zowel Mac- als Windows-gebruikers
QNAP biedt verschillende budget-vriendelijke oplossingen om uw netwerkomgeving op te waarderen naar 10GbE. Ongeacht of uw team Mac- of Windows-computers gebruikt, ze kunnen genieten van razendsnelle overdrachtsnelheden en gelijktijdige toegang in real-time tot grote op de NAS opgeslagen bestanden door meerdere werkstations te gebruiken (ideaal voor video-bewerking en multimedia).

De ultieme visuele ervaring met de 4K HDMI-uitgang
De TVS-672XT bevat een HDMI 2.0-poort die 4K (3840 x 2160) 60 Hz uitvoer ondersteunt, wat grote voordelen biedt voor toepassingen zoals videoproductie/-bewerking, industrieel ontwerp en professionele fotografie die on-image resolutie en realistische kleuren vereisen evenals intensieve opslag, overdracht en weergave van media. Door de TVS-672XT te verbinden met een HDTV via de HDMI-uitgang, kunt u multimedia die zijn opgeslagen op de NAS rechtstreeks op een groter scherm bekijken. U kunt tevens veelzijdige multimedia apps downloaden en installeren van het Ubuntu Software Center via QNAP Linux Station. Met QNAP's HD Station kunnen gebruikers ook rechtstreeks van multimedia genieten met HD Player of spelers van derden zoals Plex Home Theater.

Transcodering in real-time voor een uitstekende media-ervaring op meerdere apparaten
Met geavanceerde Intel® UHD Graphics 630 ondersteunt de TVS-672XT driekanaals 4K H.264-hardware decodering en real-time transcodering, zodat u video's kunt omzetten naar universele bestandsindelingen die soepel op meerdere apparaten kunnen worden weergegeven*.

*De hardware van de TVS-672XT biedt mogelijkheden voor H.264 hardware decodering, encodering en transcodering. Let op, de weergavekwaliteit kan variëren als gevolg van factoren zoals weergavesoftware, bestandsindelingen, systeemgebruik en beschikbare bandbreedte.

Bescherm uw gegevens met een betere beveiliging
De TVS-672XT is uitgerust met uitgebreide beveiligingsfuncties om uw gegevens veilig te houden.

- QuFirewall voor netwerkbeveiliging: Ondersteunt IPv6, firewall toegangslijsten, en GeopIP-filtering om de toegang te beperken aan de hand van de geografische locatie voor een betere netwerkbeveiliging.
- WPA2 Enterprise: levert draadloze beveiliging op ondernemingsniveau voor zakelijke netwerken, waaronder certificaatautoriteit, encryptie-sleutels en verbeterde ver- en ontsleuteling.
- Security Counselor: een beveiligingsportal dat controleert op zwakheden en aanbevelingen geeft voor het uitbreiden van de NAS-beveiliging. Dit integreert tevens anti-virus en anti-malware scanning software.

Volledige planning van back-ups
De TVS-672XT biedt een betrouwbare en flexibele back-up en hersteloplossing om organisaties te ondersteunen bij routine back-uptaken met kostenefficiëntie en hoge productiviteit.

Back-up van Windows en Mac
Gebruik de licentievrije QNAP NetBak Replicator-toepassing voor back-up/herstel vanaf Windows-computers. Time Machine wordt ook ondersteund voor Mac-apparaten.

Hybrid Backup Sync
Combineert functies voor back-up, herstel en synchronisatie (gebruikmakend van RTRR, rsync, FTP, CIFS/SMB) voor het eenvoudig overbrengen van data naar locale, externe en cloud opslagruimtes als een uitgebreid data-opslag en noodherstelplan.

Snapshots voor volume en LUN
Snapshots zijn essentieel voor NAS gegevensbescherming, en de blokniveau-functie maakt het tot een betrouwbare methode voor het beschermen van gegevens in verband met de groeiende bedreiging van ransomware. De TVS-672XT ondersteunt tot 256 snapshots per volume/LUN en tot 1.024 snapshots per NAS.

VM back-up
Met topprestaties, een mogelijk enorme opslagcapaciteit, geĂŻntegreerde virtualisatie-oplossingen, en ondersteuning voor snapshots die de staat van de machine op elk moment vastleggen, is de TVS-672XT perfect voor back-ups van virtuele machines.

Hogesnelheidsoplossing voor VM back-ups
Met Hyper Data Protector wordt de TVS-672XT een agentloze back-up tool voor onbeperkte VM back-ups van VMware® vSphere en Microsoft® Hyper-V. Hyper Data Protector beschikt over incrementele back-ups, globale deduplicatie, back-upplanning en herstelcompressie die u voorzien van een kosteneffectief en betrouwbaar herstelplan, zodat uw diensten 24/7 actief blijven.

Geoptimaliseerde samenwerking met naadloze bestandsdeling en synchronisatie
De TVS-672XT slaat centraal gegevens en bestanden op, en ondersteunt SMB/CIFS, AFP, en NFS protocollen voor het delen van bestanden over Windows®-, Mac®- en Linux®-/UNIX®-netwerken. In combinatie met Qsync - een hulpprogramma dat van een QNAP NAS een veilig datacentrum met een grote capaciteit voor bestandssynchronisatie maakt - wordt elk bestand dat wordt geüpload naar de TVS-672XT beschikbaar gemaakt voor alle aangesloten apparaten, zoals computers, laptops of mobiele apparaten. U kunt gedeelde mappen en teammappen synchroniseren voor het delen van groepsbestanden, wat de flexibiliteit van teamprojecten en samenwerking aanzienlijk verbetert. Bestanden zijn centraal te beheren met File Station, waaronder bestanden van mobiele apparaten en optische schijfstations. Met File Station kunt u tevens een externe NAS koppelen en met gemak bestanden overbrengen tussen uw NAS en openbare cloud-diensten.

Alles-in-Ă©Ă©n server voor het hosten van virtuele machines en containers
Virtualization Station en Container Station introduceren gezamenlijk een hybride benadering tot virtualisatie. Ongeacht uw behoeften aan virtualisatie kunt u op QNAP rekenen voor volledige ondersteuning van virtualisatie.

Uitvoeren van meerdere virtuele machines, waaronder Windows, Linux, UNIX en Android en ze benaderen via een webbrowser of VNC (Virtual Network Computing). Bedrijven kunnen gevirtualiseerde servertoepassingen op een enkele NAS uitvoeren zonder dat extra fysieke servers nodig zijn.

Ervaar de lichtgewicht virtualisatietechnologie van LXC en Docker, en download apps uit de ingebouwde Docker Hub Registry, importeer/exporteer containers, en maak voldoende microservices.

Meer productiviteitstoepassingen
IFTTT Agent
Een populaire dienst voor webautomatisering voor het combineren van QNAP NAS en mobiele apparaten/apps om NAS-applets aan te passen.

QmailAgent
Centraal beheren van en wisselen tussen verschillende e-mailaccounts, back-ups maken van e-mails op de NAS, en de veiligheid van e-mail en persoonlijke privacy behoeden.

Browser Station
Maak externe toegang via NAS-browsers mogelijk om lokale LAN-bronnen te benaderen zonder gebruik te moeten maken van complexe VPN-instellingen.

Cinema28
Maakt van uw NAS een mutimedia-hub voor het streamen van foto's, muziek en video's naar verschillende apparaten in verschillende kamers.

Qsirch
Een zoekmachine die in de volledige tekst zoekt helpt om snel specifieke beelden, afbeeldingen, muziek, video's, documenten en e-mails te doorzoeken met behulp van sleutelwoorden en zoekcriteria.

Flexibele en economische uitbreiding van de opslag
QNAP biedt verschillende manieren om uw NAS-opslag uit te breiden voor zover dat nodig is om te voldoen aan de toename van gegevens en de bedrijfsgroei.

RAID-capaciteit opwaarderen
Wissel schijven met een beperkte capaciteit in voor schijven met een grotere capaciteit zodat uw QNAP NAS met uw bedrijf meegroeit.

Uitbreidingsbehuizingen aansluiten
Sluit tot 6 TX-800P of en TX-500P Thunderbolt™ 2 uitbreidingsbehuizingen aan.*

*Een Thunderbolt™ 3 (USB-C) to Thunderbolt™ 2 Adapter is vereist voor het aansluiten van Thunderbolt™ 2-uitbreidingsmodules.

VJBOD
Gebruik VJBOD (Virtual JBOD) om de opslagcapaciteit uit te breiden door de ongebruikte opslagruimte van andere QNAP NAS-systemen te gebruiken. Maximaal 8 QNAP NAS kunnen worden gekoppeld als lokale schijven op de TVS-672XT.

Migreren naar een nieuwe NAS
Installeer uw NAS-schijven in een grotere QNAP NAS en behoud alle bestaande gegevens en configuraties.

Meer informatie

SKUTVS-672XT-I3-8G
EAN4713213514535
MerkQNAP
ProcessorIntel Core i3
RAM8GB
Geheugen typeDDR4
ConnectiviteitEthernet, HDMI, Thunderbolt, USB 2.0 Type A, USB 3.0 Type A, USB 3.1 Type A, USB 3.1 Type C
BesturingssysteemQNAP Turbo System
KleurZwart

Opslagmedia

Ondersteunde opslagstationinterfaces M.2, SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund 2.5,3.5,M.2
Aantal M.2 (M & B)-sleuven 2
RAID support
Soorten RAID 0,1,5,6,10,50,JBOD
Online RAID-migratie
Online RAID-uitbreiding
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemen FAT32,HFS+,NTFS,exFAT,ext3,ext4
Opslagdrives geĂŻnstalleerd
Aantal opslagkaarten ondersteund 6
GeĂŻnstalleerde opslag-drive
Ondersteunde types opslag-drives HDD & SSD
Automatisch opnieuw opbouwen
Scannen op beschadigd blokken
Schijfroaming

Processor

Processorfabrikant Intel
Processorfamilie Intel® 8de generatie Core™ i3
Processormodel i3-8100T
Frequentie van processor 3,1 GHz
Aantal processorkernen 4
Processor aantal threads 4
Processor cache 6 MB
Bus type DMI3
Configureerbare TDP-downfrequentie 2,4 GHz
CPU configuratie (max) 1
ECC ondersteund door processor
PCI Express configuraties 1x16,1x8+2x4,2x8
PCI Express slots versie 3.0
Processor cache type Smart Cache
Processorcode SR3Y8
Codenaam processor Coffee Lake
Processor lithografie 14 nm
Processor operating modes 64-bit
Verpakkingsgrootte processor 37.5 x 37.5 mm
Processor socket LGA 1151 (Socket H4)
Schaalbaarheid 1S
Stepping B0
Systeembus 8 GT/s
Tjunction 82 °C
Thermal Design Power (TDP) 35 W
On-board graphics adapter model Intel® UHD Graphics 630
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor 64 GB
Geheugenbandbreedte ondersteund door de processor ( max) 37,5 GB/s

Geheugen

Intern geheugentype DDR4
Ondersteund maximum RAM 64 GB
Geheugenslots 2
Intern geheugen 8 GB
Geheugen form factor SO-DIMM
Flash memory 5000 MB

Netwerk

Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10,100,1000,1200,2500,5000,10000 Mbit/s
Ondersteunde datasnelheid Ethernet LAN (max) 10000 Mbit/s
Wi-Fi
DHCP client
DHCP server
Jumbo Frames ondersteuning
iSCSI support
Wake-on-LAN
Ondersteunde netwerkprotocollen TCP/IP, IPv4, IPv6
Verbindingsaggregatie
Onbalanscontrolesysteem
Dynamic DNS (DDNS)
WLAN-adapter ondersteund

Poorten & interfaces

USB-poort
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 1
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A 2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type C 2
Aantal HDMI-poorten 1
HDMI versie 2.0
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 3
Aantal Thunderbolt 3-poorten 2
3,5 mm-uitgang
PCI Express x4 (Gen 3.x) slots 1
Microfoon, line-in ingang
Audio in/uit

Grafisch

Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter 350 MHz
Graphics on-board -adapter dynamische frequentie (max) 1100 MHz
On-board grafische adapter DirectX-versie 12.0
On-board grafische adapter OpenGL versie 4.5
On-board grafische adapter ID 0x3E91
Maximaal geheugen ingebouwde grafische adapter 64 GB
Aantal displays ondersteund (door on-board grafische adapter) 3

Design

Type behuizing Tower
Type koeling Actief
Kleur van het product Zwart
Aantal ventilatoren 4 ventilator(en)
Ventilator diameter 9,2 cm
Ventilator 2 diameter 6 cm
LED-indicatoren HDD, LAN, Status, USB
Ingebouwd display
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Kabelslot sleuf type Kensington
Ingebouwde luidsprekers

Prestatie

Soort NAS
Apparaatklasse Home & Home Office
Backup-functie
Back-up-eigenschappen iSCSI LUN
Waarschuwingssignaal
Ondersteund meerdere talen
Geluidsniveau 23,8 dB
Snap shot
Beheerprotocollen SNMP 2/3
Web-gebaseerd management
Toegangsrechtenbeheer voor gedeelde mappen
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 256-bit AES,FIPS 140-2,HTTPS,SSH
Access Control List (ACL)
Reset button
Aan/uitschakelaar
Ingebouwde iTunes-server
Ingebouwde ftp-server
Ondersteunde browser Apple Safari 7, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer 10, Mozilla Firefox
Systeemlog
Hot-spare
S.M.A.R.T. support
Gedeelde map CIFS/SMB
Op afstand bedienbaar
Universal Plug and Play ( UPnP )

Software

Inclusief besturingssysteem QNAP Turbo System
Operating systeem versie 4,4,0
Ondersteunt Windows Windows 10,Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 IOT Core,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 7 x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64
Ondersteunt Linux
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2003,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2,Windows Server 2016

Energie

Capaciteit voedingsunit (PSU) 250 W
Typisch stroomverbruik 45,6 W
Elektriciteitsverbruik (HDD-stand-by) 26,52 W
AC invoer voltage 100 - 240 V
Fan voltage 12 V

Gewicht en omvang

Breedte 264,3 mm
Diepte 279,6 mm
Hoogte 188,2 mm
Gewicht 6,55 kg
Gewicht pakket 8,07 kg

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels Sector, LAN (RJ-45)
Snelle installatiehandleiding

Processor speciale functies

Ingebouwde opties beschikbaar
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Execute Disable Bit
Idle States
Intel® 64
Intel® Clear Video-technologie
Intel Enhanced Halt State
Versie Intel® Identity Protection Technology 1,00
Versie Intel® Secure Key Technology 1,00
Intel Stable Image Platform Program (SIPP)
Versie Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) 0,00
Intel Trusted Execution Technology
Intel TSX-NI
Versie Intel® TSX-NI 0,00
Intel® Virtualization Technology (VT-x)
Intel Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Intel VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Intel AES New Instructions
Intel Clear Video HD Technology
Intel Clear Video Technology for MID
Intel Hyper-Threading Technology
Intel Identity Protection Technology
Intel® InTru™ 3D Technology
OS Guard
Intel® Quick Sync Video Technology
Intel Secure Key
Intel® Smart Cache
Intel® Turbo Boost Technology
Maximaal aantal PCI Express-lijnen 16
Thermal Monitoring Technologies
Thermal solution specificatie PCG 2015A
Geheugenkanalen ondersteund door processor Duaal
Geheugentypen ondersteund door processor DDR4-SDRAM

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag -20 - 70 °C

Overige specificaties

Aantal gelijktijdige gebruikers (lokaal + netwerk) 2500 gebruiker(s)
Digital Living Network Alliance (DLNA) gecertifieerd
ARK ID processor 129944
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product