Bezig met laden...

QNAP TS-451+ NAS Tower Ethernet LAN Zwart J1900

Niet op voorraad

Momenteel niet leverbaar


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 0

QNAP TS-451+ NAS Tower Ethernet LAN Zwart J1900
SKU
TS-451+-2G
EAN
4712511127713
€ 599,00

Hoog presterende Intel quad-core NAS die HDMI, transcodering en virtualisatie ondersteunt voor thuisgebruikers en bedrijven

Geconfronteerd wordend met een behoefte aan toenemende data-opslag, delen en multimedia-verwerking, kijken meer en meer gebruikers uit naar een NAS systeem met goede prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. De Intel® quad-core TS-451+ biedt een ongekende hoog presterende schaalbare opslagoplossing voor professionele gebruikers. Aangedreven door het intelligente QTS 4.2 besturingssysteem, presteert de TS-451+ als een eenvoudig te gebruiken maar toch krachtige NAS voor databack-up, bestandssynchronisatie, delen, en externe toegang en multimedia-toepassingen, en is ideaal voor gebruikers voor het maken van een beveiligde privé cloud waarmee gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot hun data.

- Centraliseer uw bestandsopslag, delen en back-up met uitstekende prestaties.
- Draai meerdere Windows®, Linux®, UNIX® en Android™ gebaseerde virtuele machines met de Virtualization Station
- Bedien meerdere geïsoleerde Linux® systemen maar downloadt ook 'containerized' apps met Container Station
- Geniet van de beste audiovisuele ervaring met HDMI-uitgang en de inbegrepen afstandsbediening
- Transcodeer Full HD video's on-the-fly of offline*
- Stream multimedia bestanden via DLNA®, AirPlay®, Chromecast™ en Bluetooth®met multi-zone multimedia control
- Vind snel specifieke bestanden door real-time, natuurlijk zoeken met Qsirch
- Opschalen naar 12 schijven met de QNAP UX-800P uitbreidingsmodule

Quad-core 64-bit Intel® Celeron® CPU voor uitzonderlijke prestaties

De TS-451+ wordt aangedreven door een 64-bit Intel® Celeron® quad-core 2,0GHz processor en heeft 2GB/8GB energie-efficiënte DDR3L RAM (uitbreidbaar naar 8GB) en dual Gigabit LAN-poorten, die lees- en schrijfsnelheden leveren tot 225 MB/s met 'port trunking' modus. De TS-451+ kan ook automatisch de kloksnelheid van de processor verhogen van 2,0GHz tot 2,42GHz wanneer dat nodig is voor CPU-intensieve taken. De TS-451+ ondersteunt AES 256-bit volume- en map-encryptie met overdrachtsnelheden tot 204 MB/s, wat de systeemprestaties en de beveiliging opschroeft terwijl de bescherming garandeert blijft van gevoelige persoonlijke data opgeslagen op de TS-451+.

QTS - eenvoudig en efficiënt

Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface van QTS, is uw NAS ervaring slimmer, vloeiender en spectaculair. Het moderne platte ontwerp stroomlijnt laadtijden, en met het intelligente bureaublad kunt u snel gewenste functies vinden, snelkoppelingen op het bureaublad plaatsen, belangrijke systeeminformatie in de gaten houden op real-time basis, en meerdere toepassingsvensters openen om meerdere taken tegelijkertijd te laten verlopen, wat een grotere bedrijfsefficiëntie betekent. QTS breekt de barrières van apparaten, platforms en geografie om u geoptimaliseerde cloud-ervaringen te laten beleven, en bevat meer geavanceerde functies, waaronder volume/LUN snapshot, externe verbindingen naar openbare cloud-servies in File Station, multi-zone multimedia systeem, en nog veel meer.

Meerdere besturingssystemen draaien op de TS-451+

De Virtualization Station transformeert de TS-451+ in een 2-in-1 apparaat dat functioneren kan als een alles-in-één NAS en een virtualisatieplatform dat ondersteuning biedt aan meerdere besturingssystemen, het snel aanmaken van VM's, VM back-up en herstel, VM import/export, snapshot, apparaatbeheer voor het centraal beheren van een VM, en het maakt bureaubladbewerkingen mogelijk via webbrowsers. Met de eenvoudig te gebruiken interface kunt u gemakkelijk alle VMs centraal beheren op TS-451+ met minimale inspanning. U kunt ook naar wens VMs downloaden vanaf online VM-markten en ze importeren naar de TS-451+ zonder ingewikkelde procedures.

Container Station – inclusief LXC en Docker® containers

QNAP Container Station integreert exclusief LXC en Docker® lichtgewicht virtualisatie technologieën, waardoor u meerdere geïsoleerde Linux® systemen kunt bedienen op de TS-451+ maar ook apps kunt downloaden vanaf de ingebouwde Docker Hub® Registry. Het ondersteunt container import/export en permissie-instellingen, en heeft een informatief dashboard en een flexibele gebruikersinterface waarmee u meerdere containers kunt beheren. U kunt het verbazingwekkende Container Station ervaren en genieten op het speelveld van virtuele containers met de TS-451+. Container Station ondersteunt ook Online Document app, waarmee u altijd rechtstreeks verschillende typen bestanden kunt bekijken, wijzigen en opslaan op uw NAS, inclusief Office documenten, afbeeldingen en tekstbestanden.

Real-time en offline videotranscodering*

De TS-451+ levert superieure real-time video transcodering (tot 4K H.264) voor het omzetten van uw video's naar formaten die vloeiend afgespeeld kunnen worden op PCs, mobiele apparaten en Smart TVs. Hiermee kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd verschillende video's bekijken op de TS-451+ met on-the-fly hardware versnelde transcodering, wat u tijd bespaart bij het omzetten van video's naar verschillende formaten voor verschillende apparaten.

Als u slechts beschikt over een internetverbinding met beperkte bandbreedte, kunt u met de voordelen van offline transcodering nog steeds genieten van vloeiende video's via File Station, Video Station, of de Qfile app door het selecteren van een vooraf ingestelde video met lagere resolutie, wat systeembronnen bespaart van de TS-451+ voor andere toepassingen. Met de TS-451+ kunt u ook een aparte map instellen voor automatische videotranscodering.

Geniet van gratis media met multi-zone multimedia sturing

Gebruik uw TS-451+ als een multi-zone multimedia systeem om iedere hoek van uw huis te vullen met uw mediakeuze. U kunt centraal foto's, muziek en video's beheren en streamen vanaf de TS-451+ naar verschillende kamers vanaf één enkel apparaat via Bluetooth® en USB-apparaten verbonden met de TS-451+ (alleen voor het streamen van muziek), HDMI, DLNA®, Apple TV® en Chromecast™*. Iedere huis genoot in verschillende zones kan genieten van het gemak en de eenvoud bij het afspelen van media en multimedia-opslag.

Als alternatief, om zelf van multimedia te genieten, kunt u DLNA-compatibele apparaten kiezen, gebruikmaken van de Qfile app op een iOS® apparaat om te bladeren door video's/foto's en ze afspelen op de TV via Apple TV®, of transformeer de TS-451+in een krachtige streaming machine met DLNA®, Roku®, Amazon® Fire TV en Google TV™ support via de Plex Media Server.

Qsirch – Een slimmere en snellere manier om te zoeken

Snel en gemakkelijk documenten, foto's, video's en muziek vinden met Qsirch, QNAP's nieuwe NAS zoektoepassing laat u vinden wat u nodig heeft door real-time, natuurlijk zoeken. Typ eenvoudig in zoveel als u weet over wat u probeert te zoeken, inclusief onderdelen van de bestandsnaam of zelfs woorden of zinsdelen in het document, en Qsirch zal een lijst van treffers tonen, compleet met thumbnails, terwijl u typt. Qsirch zal zelfs uw zoekgeschiedenis onthouden, zodat u snel kunt navigeren naar bestanden waarnaar u eerder gezocht heeft. Qsirch is een geweldige stimulans die aanzienlijk de hoeveelheid tijd reduceert die nodig is voor het zoeken van bestanden op de NAS, zodat u zich kunt richten op andere taken.

Bestanden delen tussen platforms, centrale data-opslag

De TS-451+ ondersteunt SMB/CIFS, NFS en AFP protocollen voor het delen van bestanden tussen Windows®, Mac® en Linux®/UNIX®. Data, logs en ISO images van CDs en DVDs kunnen centraal opgeslagen worden in de TS-451+ en beschermd worden door een geïntegreerde antivirus oplossing.

File Station geïntegreerd met cloud services

Met het web-gebaseerde File Station kunt u eenvoudig bestanden uploaden, downloaden en beheren op uw TS-451+ wanneer een internetverbinding aanwezig is. Met ondersteuning van bestandsextractie, het aanmaken van mappen en het slim zoeken naar bestanden en mappen, kunt u met de File Station eenvoudig bestanden delen met collegas's en vrienden via unieke URLs, e-mail en een gedeelde ruimte. Sterker nog, u kunt ook direct bladeren door bestanden en deze versturen tussen de TS-451+ en openbare cloud services zoals Google Drive™, Dropbox®, Microsoft® OneDrive, Box®, Yandex® Disk en Amazon® Cloud Drive via File Station, en bestanden bekijken met Office Online en Google Docs™ of deze direct openen met een Google Chrome™ office extensie.

Uitgebreide back-up-oplossingen om data te beveiligen

De QNAP NetBak Replicator ondersteunt real-time en geplande databack-up onder Windows inclusief e-mailarchivering. Apple Time Machine® wordt ook ondersteund om Mac® OS X gebruikers te voorzien van een oplossing om probleemloos data te back-uppen naar de TS-451+. De USB 3.0 poort op het voorpaneel van de TS-451+ is voorzien van een one-touch-copy functie waarmee u direct data op externe schijven kunt back-uppen naar de TS-451+ met slechts één klik, of alternatief data kunt back-uppen van de TS-451+ naar externe schijven. Een breed scala aan back-upsoftware van derden zoals Acronis® True Image en Symantec® Backup Exec worden ook ondersteund.

Oplossingen voor noodherstel brengen gemoedsrust

De TS-451+ biedt verschillende opties voor dataherstel. RTRR (Real-Time Remote Replication) ondersteunt real-time en geplande data back-up naar een externe QNAP NAS of FTP-servers en synchroniseert bestanden naar externe mappen met een hogere back-upefficiëntie. U kunt genieten van back-up versiebehoud om een bepaald aantal versies te behouden, met opties van eenvoudig versiebehoud om te plannen hoeveel versies behouden moeten worden en voor hoelang, of slim versiebehoud met een rotatieschema dat automatisch eerdere back-upversies vervangt. De TS-451+ ondersteunt ook het rsync-protocol om data te back-uppen naar externe servers op een geplande basis. Data kan ook geback-upt worden naar en hersteld worden vanaf een reeks van cloudopslag-services, waaronder Amazon® S3, Amazon® Glacier, Microsoft® Azure, ElephantDrive®, Dropbox®, Google Drive™, Google Cloud Storage™, onder andere.

Volume & LUN snapshot vereenvoudigt herstel

Niet beperkt tot de topmodellen, beschikt de TS-451+ over de lang verwachte snapshot functie dat flexibel gebruikt kan worden. QTS Storage Manager voegt een eenvoudig te gebruiken web-gebaseerd snapshot-programma toe waarmee u gemakkelijk data kunt back-uppen en herstellen op de TS-451+ terug naar ieder tijdstip om verlies van belangrijke gegevens te voorkomen. U kunt tot 256snapshots maken voor zowel volumes als LUN, efficiënt volume/LUN snapshots replicerend naar externe servers door het slechts kopiëren van gemaakte veranderingen, en snel een volume/LUN snapshot klonen als een locaal volume, zonder de lopende systeembewerkingen te onderbreken. U kunt zelfs het systeem instellen tot het automatisch nemen van een snapshot van het volume alvorens te back-uppen via RTRR/rsync, zelfs wanneer het bestand geopend is.

Uitgebreide beveiligingsopties

In open netwerkomgevingen kan data op de verbonden apparaten blootgesteld zijn aan een potentiële hack. De TS-451+ biedt talrijke beveiligingsopties, zoals een 2-staps verificatie, versleutelde toegang, IP-blokkering, onder andere. Beheerders kunnen ook de toegangsrechten van elke gebruiker regelen tot verschillen mappen, waardoor ongeautoriseerde toegang tot belangrijke bestanden vermeden wordt. De TS-451+ is voorzien van FIPS 140-2 op militair niveau met AES 256-bit encryptie, wat ongeautoriseerde toegang tot gevoelige data en gegevensinbreuk voorkomt, zelfs als de harde schijven of het gehele systeem gestolen zou worden.

Beveiligde toegang met VPN Server& VPN Client

De TS-451+ kan een VPN-server zijn met L2TP/IPsec, OpenVPN en PPTP support, waardoor u beveiligde toegang kunt krijgen tot gedeelde data binnen een privé locaal netwerk. De TS-451+ ondersteunt ook VPN Client voor PPTP en OpenVPN om uw privacy te beschermen tijdens datatransmissie.

Bestandssynchronisatie tussen apparaten en clouds

De Qsync utility verandert uw TS-451+ in een veilig data-center met grote capaciteit voor synchronisatie van bestanden. Elk bestand geüpload naar de TS-451+ zal beschikbaar gesteld worden voor alle gekoppelde apparaten, zoals computers, laptops of mobiele apparaten. Qsync is met name nuttig voor frequente reizigers voor het beheren van bestanden en om altijd de meeste recente bestanden beschikbaar te hebben op verschillende apparaten. Qsync biedt meerdere manieren van bestandssynchronisatie en het delen van bestanden tussen groepen, wat de flexibiliteit van teamprojecten en samenwerking aanzienlijk verbetert. Het ondersteunt ook centrale configuratie, en ook kunt u op afstand de Qsync-map wissen op een vermist apparaat om inbreuk van data te voorkomen, en deze zelfs herstellen nadat u het apparaat teruggevonden heeft. U kunt ook de Cloud Drive Sync app installeren vanaf de QTS App Center om eenvoudig bestanden te synchoniseren met Google Drive™ en Dropbox® cloudopslag.

Uitgebreide surveillance oplossing met 24/7 beveiliging

De Surveillance Station van de TS-451+ biedt een professionele surveillance oplossing met eengebruikersvriendelijkebeheerinterface, een breed aanbod van meer dan 3.000compatibele IP-cameramodellen, en uitbreidbare IP-cameralicenties. Het ondersteunt real-time bewaking, video- enaudio-opname en afspelen, met een groot aantal regelbare instellingen. U kunt ook de Vmobile app installeren op uw iOS® of Android™ apparaten voor het beheren van de camera's, wanneer en waar dan ook, om uw kantooromgeving te beveiligen, of de Vcam mobiele app installeren om uw apparaat te veranderen in een netwerkcamera die rechtstreeks naar uw TS-451+ opnemen kan.DeTS-451+ biedt 2 gratis IP-cameramodellen en u kunt uitbreiden naar 40 kanalen door het aanschaffen van extra licenties.

Benader en geniet van uw mobiele apparaten

De TS-451+ is uw privé cloudopslag die virtueel de capaciteit van uw slimme mobiele apparaten vergroot. Qfile stelt u in staat opgeslagen bestanden te benaderen, uploaden, downloaden, beheren en delen, alsof u ontelbare bestanden in uw broekzak meedraagt. Als Qfile geïnstalleerd is op een iOS® apparaat, kunnen gebruikers ook bladeren door video's en foto's opgeslagen op de TS-451+ en deze afspelen op een TV via Apple® TV. Met Qmanager kunt u de TS-451+ op afstand efficiënt monitoren en beheren zonder uw PC aan te zetten. U kunt digitale aantekeningen maken en delen met Qnotes, genieten van muziek, foto's en video's en deze delen op deTS-451+ waar en wanneer dan ook met Qmusic, Qphoto en Qvideo apps.

Install-on-demand apps vergroten de functionaliteit van de NAS

De TS-451+ heeft een ingebouwd App Center dat verschillende install-on-demand apps biedt, ontwikkeld door QNAP en derden, waaronder hulpmiddelen voor back-up/sync, business, content management, communicatie, download, entertainment, en nog veel meer. Het is ook een centrale plek voor het beheren en updaten van geïnstalleerde apps. Daarnaast omarmt QNAP's ontwikkelingsplatform de open-source spirit om ontwikkelaars in staat te stellen hun eigen apps te maken, wat potentieel onbeperkte mogelijkheden toevoegtaan de TS-451+.

LED-indicatoren met instelbare helderheid

Met 3-staps instelbare helderheid van de LED-indicatoren biedt het TS-451+ flexibiliteit. Op basis van de omgeving kunt u de helderheid van alle systeem-indicatoren aanpassen en ook aangeven dat het systeem automatisch de LED’s moet dimmen op bepaalde momenten wanneer dat nodig is.

Eenvoudig opslagcapaciteit toevoegen

De TS-451+ondersteunt online capaciteitsuitbreiding voor het archiveren van snel groeiende data door het aankoppelen van een QNAP-uitbreidings module. Met de schaalbare QNAP oplossing, kan de bruto opslagcapaciteit naar wens uitgebreid worden*, wat de TS-451+ tot een ideaal bestandscentrum maakt met grote opslagcapaciteit voor persoonlijke videocollecties.

Met de ondersteuning van QJBOD Express (‘roaming’ JBOD-behuizingen)**, kunt u een QNAP-module met grote capaciteit koppelen aan de TS-451+, en data migreren naar een andere NAS via de JBOD-module zonder netwerkverbinding.

Meer informatie

SKUTS-451+-2G
EAN4712511127713
MerkQNAP
ProcessorIntel Celeron
RAM2GB
Geheugen typeDDR3L
ConnectiviteitEthernet, HDMI, USB 2.0 Type A, USB 3.0 Type A
BesturingssysteemQNAP Turbo System
KleurZwart

Opslagmedia

Ondersteunde opslagstationinterfaces SATA, SATA II, SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund 2.5,3.5"
RAID support
Soorten RAID 0,1,5,6,10,JBOD
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemen FAT32,HFS+,NTFS,ext3,ext4
Opslagdrives geïnstalleerd
Aantal opslagkaarten ondersteund 4
Geïnstalleerde opslag-drive
Ondersteunde types opslag-drives HDD & SSD

Processor

Processorfabrikant Intel
Processorfamilie Intel® Celeron®
Processormodel J1900
Frequentie van processor 2 GHz
Maximale turbofrequentie van processor 2,42 GHz
Aantal processorkernen 4
Processor aantal threads 4
Processor cache 2 MB
CPU configuratie (max) 1
PCI Express configuraties 1x4
PCI Express slots versie 2.0
Physical Address Extension (PAE) 36 Bit
Processor cache type L2
Processorcode SR1SC
Codenaam processor Bay Trail
Processor lithografie 22 nm
Processor operating modes 32-bit, 64-bit
Verpakkingsgrootte processor 25 X 27 mm
Processorserie Intel Celeron Processor J1000 series for Desktop
Processor socket BGA 1170
Stepping B3
Tjunction 105 °C
Thermal Design Power (TDP) 10 W
On-board graphics adapter model Intel® HD Graphics
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor 8 GB
Conflictvrije processor

Geheugen

Intern geheugentype DDR3L
Ondersteund maximum RAM 8 GB
Geheugenslots 2
Intern geheugen 2 GB
Flash memory 512 MB

Netwerk

Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10,100,1000 Mbit/s
Wi-Fi
DHCP client
DHCP server
Jumbo Frames ondersteuning
iSCSI support
Wake-on-LAN
Ondersteunde netwerkprotocollen CIFS/SMB, AFP (v3.3), NFS(v3), FTP, FTPS, SFTP, TFTP, HTTP(S), Telnet, SSH, iSCSI, SNMP, SMTP, SMSC
Verbindingsaggregatie

Poorten & interfaces

USB-poort
Aantal USB 2.0-poorten 2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 2
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 2

Grafisch

Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter 688 MHz
Graphics on-board -adapter dynamische frequentie (max) 854 MHz
Aantal displays ondersteund (door on-board grafische adapter) 2

Design

Type behuizing Tower
Type koeling Actief
Kleur van het product Zwart
Aantal ventilatoren 1 ventilator(en)
Ventilator diameter 12 cm
LED-indicatoren HDD, LAN, Stroom, Status, USB
Ingebouwd display
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Kabelslot sleuf type Kensington

Prestatie

Soort NAS
Apparaatklasse Home & Home Office
Backup-functie
Back-up-eigenschappen Cloud, iSCSI LUN
Waarschuwingssignaal
Ondersteund meerdere talen
Geluidsniveau 16,9 dB
Web-gebaseerd management
Toegangsrechtenbeheer voor gedeelde mappen
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen HTTPS,SSH
Access Control List (ACL)
Reset button
Ingebouwde UPnP™ AV -mediaserver
Ingebouwde iTunes-server
Ingebouwde ftp-server
Ondersteunde browser Microsoft Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 8+, Apple Safari 4+, Google Chrome
Systeemlog
Hot-spare
Wachtwoordauthenticatie
S.M.A.R.T. support
Gedeelde map CIFS/SMB

Software

Inclusief besturingssysteem QNAP Turbo System
Operating systeem versie 4,2
Ondersteunt Windows Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64
Ondersteunt Linux
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2003,Windows Server 2003 R2,Windows Server 2008,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2

Energie

Vermogenstoevoer locatie Extern
Capaciteit voedingsunit (PSU) 90 W
Aantal voedingen 1
Typisch stroomverbruik 33,88 W
Slaapstand 15,78 W
Stroomverbruik (indien uit) 0,57 W
AC invoer voltage 100-240 V
Fan voltage 12 V

Gewicht en omvang

Breedte 180 mm
Diepte 235 mm
Hoogte 177 mm
Gewicht 3 kg
Gewicht pakket 4,3 kg

Inhoud van de verpakking

Externe adapter
Meegeleverde kabels Sector, LAN (RJ-45)
Snelle installatiehandleiding
Aantal schroeven 28

Processor speciale functies

Ingebouwde opties beschikbaar
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Execute Disable Bit
Graphics & IMC lithografie 22 nm
Intel® 64
Intel FDI Technology
Versie Intel® Identity Protection Technology 0,00
Intel Rapid Storage Technology
Intel® Small Business Advantage (SBA)-versie 0,00
Intel Stable Image Platform Program (SIPP)
Versie Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) 0,00
Intel® Virtualization Technology (VT-x)
Intel Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Intel AES New Instructions
Intel Anti-Theft Technology
Intel Hyper-Threading Technology
Intel Identity Protection Technology
Intel® Insider™
Intel® InTru™ 3D Technology
Intel® Quick Sync Video Technology
Intel® Turbo Boost Technology
Intel Wireless Display Technology
Maximaal aantal PCI Express-lijnen 4
Home Networking (by Intel)
Geheugentypen ondersteund door processor DDR3L-SDRAM

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 5 - 95 procent

Overige specificaties

Energiebeheer
Digital Living Network Alliance (DLNA) gecertifieerd
ARK ID processor 78867
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product