Bezig met laden...

QNAP TS-431P3 NAS Tower Ethernet LAN Wit AL314

Niet op voorraad

Momenteel niet leverbaar


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 0

QNAP TS-431P3 NAS Tower Ethernet LAN Wit AL314
SKU
TS-431P3-4G
EAN
4713213516874
€ 599,00

Aangedreven door Annapurna Labs Alpine AL-314, quad-core 1,7 GHz processor, 2 GB DDR3L RAM, een 1GbE LAN-poort en een 2.5GbE LAN-poort, beschikt de TS-431P3 over een 2,5GbE RJ45-poort, wat tot 2,5 maal de snelheid oplevert van standaard Gigabit Ethernet en wat vloeiender weergave van multimedia en alledaags gebruik mogelijk maakt. De TS-431P3 zorgt voor beveiliging van de gegevens door ondersteuning van AES 256-bit encryptie en verschillende opties voor lokale, externe en cloud-back-up, waaronder snapshot-bescherming waar bestanden en gegevens kunnen worden met teruggezet naar eerder vastgelegde staten als ze per ongeluk zijn verwijderd, aangepast of beĂŻnvloed door malware.

Bouw een sneller thuisnetwerk met QNAP
De TS-431P3 is voorzien van een 1GbE-poort en een 2.5GbE-poort voor het leveren van een vloeiender NAS-ervaring en weergave van multimedia. Extra opties voor netwerkaansluitingen van QNAP omvatten USB 3.2 Gen 1 naar 5GbE-adapters (ondersteunt N-BASET/Multi-Gig), QXG 5GbE PCIe-kaarten en QNAP QSW 10GbE switches. Door al deze opties kunnen gebruikers hun thuisnetwerk voor een kosteneffectief bedrag opwaarderen. De TS-431P3 beschikt over drie USB 3.2 Gen 1-poorten die voor uitstekende multitasking prestaties zorgen.

Eenvoudig en veilig bestandsbeheer
File Station maakt rechtstreeks beheer mogelijk van bestanden opgeslagen op de TS-431P3 en in de cloud. Gebruikers kunnen eenvoudig bestanden van hun computer uploaden, bestanden tussen mappen verslepen, bestanden hernoemen en verwijderen, en bestands- en mapmachtigingen configureren om niet-geautoriseerde toegang te voorkomen. Gebruikers kunnen tevens Microsoft Office Online gebruiken om Microsoft Office-documenten opgeslagen op de TS-431P3 direct te bekijken en bewerken. Vertrouwelijke en gevoelige gegevens kunnen tevens worden versleuteld om extra beveiliging toe te voegen.

Meerpunts bestandsback-up, toegang en synchronisatie
De TS-431P3 ondersteunt protocollen voor het delen van bestanden (waaronder SMB/CIFS, AFP en NFS) voor apparaten onder Windows®, Mac® en Linux®/UNIX®. In combinatie met Qsync (een hulpprogramma dat van een QNAP NAS een veilig datacentrum met een grote capaciteit voor bestandssynchronisatie maakt) wordt elk bestand dat wordt geüpload naar de TS-431P3 beschikbaar gemaakt voor alle aangesloten apparaten, zoals computers, laptops en mobiele apparaten. Hybrid Backup Sync helpt u met back-up of synchronisatie van gegevens van de TS-431P3 naar een andere QNAP NAS, externe servers, of cloud-opslag voor eenvoudig herstel bij rampen. In aanvulling daarop zorgt de QuDedup-technologie voor een grote verbetering van de efficiëntie van multiversie back-ups naar de doelopslag, waarbij het opslaggebruik geoptimaliseerd wordt. U kunt de QuDedup Extract Tool op uw computer installeren en de normale status van gededupliceerde bestanden herstellen.

Belangrijke gegevens beschermen met snapshots
Snapshots helpen bij het beschermen van gegevens door de systeemstatus en metadata van de NAS volledig vast te leggen. Met snapshots kunnen gebruikers snel bestanden herstellen naar een eerder vastgelegde staat als bestanden per ongeluk gewist of aangepast zijn, of als het systeem door malware is gecompromitteerd. QNAP-snapshots zijn blokgebaseerd en registreren alleen de gewijzigde gegevens. Dit bespaart niet alleen opslagruimte maar het beperkt ook de tijd die nodig is om een back-up van gegevens te maken en deze te herstellen.

Complete controle over de NAS-systeemstatus en gegevensbeveiliging
Notification Center consolideert alle QTS systeemlogs en waarschuwingen, en levert een oplossing in Ă©Ă©n enkele app voor meldingen. Security Counselor beveelt acties en instellingen aan voor het verbeteren van de beveiliging op de TS-431P3.

Blijf altijd geĂŻnformeerd
Het Notification Center biedt een oplossing in Ă©Ă©n app voor meldingen van QTS-systeemgebeurtenissen en waarschuwingen. Dit heft de behoefte op voor het configureren van verschillende app-instellingen, zodat gebruikers beheersprocessen kunnen stroomlijnen en tijd besparen.

Uitgebreide surveillance oplossing voor 24/7 beveiliging
Surveillance Station bevat een gebruikersvriendelijke interface en ondersteunt meer dan 3.000 camera's. Met een systeem voor uitbreidbare IP-camerakanaallicenties kunnen gebruikers een uitgebreid bewakingssysteem samenstellen voor real-time bewaking, video- en audioregistratie en weergave. Budgetbewuste gebruikers kunnen tevens geld besparen op camera's door USB-webcams te gebruiken voor het vastleggen van beelden. Bewakingsfeeds kunnen op elk gewenst moment worden bewaakt door de Vmobile app op mobiele apparaten te gebruiken.

Breid de NAS-functionaliteit uit met containers en apps
Container Station integreert LXC en Docker® lichtgewicht virtualisatie-technologieën, zodat gebruikers gecontaineriseerde toepassingen rechtstreeks op de TS-431P3 kunnen hosten en gebruiken. Met veel populaire en volledig geconfigureerde toepassingen beschikbaar in de ingebouwde Docker Hub® (waaronder voor automatisering en multimedia), voorziet de TS-431P3 gebruikers van een grote reeks mogelijke functies en toepassingsmogelijkheden.

De TS-431P3 bevat tevens apps voor back-up en synchronisatie, inhoudsbeheer, communicatie, downloaden en entertainment. Elke app kan met een enkele klik worden geĂŻnstalleerd vanuit het QTS App Center.

Vermenigvuldig uw productiviteit
Het door apps aangedreven QTS-besturingssysteem biedt oplossingen voor het vereenvoudigen van back-ups, beheer en zoeken voor bestanden, enz.

QmailAgent
Centraal beheer en wisselen van verschillende e-mailaccounts, back-ups maken van e-mails naar de TS-431P3 en de veiligheid van e-mail en de persoonlijke privacy beschermen.
Notes Station 3
Notes Station 3 levert de voordelen van samenwerken met notities maken met een verhoogde productiviteit om uw werkgroep efficiënter te maken.
Slim bestandsbeheer
Qfiling automatiseert de bestandsorganisatie. Bestanden worden automatisch gearchiveerd in mappen op basis van uw instellingen.
Full-Text search
Qsirch vindt snel afbeeldingen, muziek, video's, documenten, e-mails en andere bestanden.

Flexibele en economische uitbreiding van de opslag
QNAP biedt eenvoudige oplossingen om de opslagcapaciteit uit te breiden. Hier zijn verschillende manieren om uw opslag op de TS-431P3 uit te breiden om te voldoen aan de toename van gegevens en de bedrijfsgroei.

RAID-capaciteit opwaarderen
Hot swap schijven met een lagere capaciteit voor schijven met een grotere capaciteit om de TS-431P3 uit te breiden.
Uitbreidingsbehuizing aansluiten
Sluit twee RAID-uitbreidingsbehuizingen aan (TR-004 of TR-002) of twee USB 3.2 Gen 2 JBODs (TL-D800C) en gebruik QTS Opslag & Snapshots Beheer om de uitbreiding van de NAS-capaciteit gemakkelijk te verwerken.
Migreren naar een nieuwe NAS
Installeer uw NAS-schijven in een grotere QNAP NAS en behoud alle bestaande gegevens en configuraties.

Meer informatie

SKUTS-431P3-4G
EAN4713213516874
MerkQNAP
ProcessorAnnapurna Labs
RAM4GB
Geheugen typeDDR3
HDD/SSD Form Factor2.5/3.5 inch
ConnectiviteitEthernet, USB 2.0 Type A, USB 3.0 Type A
BesturingssysteemQNAP Turbo System
KleurWit

Opslagmedia

Opslag schijf-interface SATA II, SATA III
Ondersteunde opslagstationinterfaces SATA II, SATA III
Opslag schijfgrootte 2.5/3.5"
Opslagschijf afmetingen ondersteund 2.5,3.5"
RAID support
Soorten RAID 0,1,5,6,10,JBOD
Online RAID-migratie
Online RAID-uitbreiding
Herbouwen RAID
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemen FAT32,HFS+,NTFS,exFAT,ext3,ext4
Opslagdrives geĂŻnstalleerd
Aantal opslagkaarten ondersteund 4
GeĂŻnstalleerde opslag-drive
Ondersteunde types opslag-drives HDD & SSD
Automatisch opnieuw opbouwen
Scannen op beschadigd blokken
Schijfroaming

Processor

Processorfabrikant Annapurna Labs
Processorfamilie Annapurna Labs
Processormodel AL314
Frequentie van processor 1,7 GHz
Aantal processorkernen 4

Geheugen

Intern geheugentype DDR3
Ondersteund maximum RAM 8 GB
Geheugenslots 1x SO-DIMM DDR3L
Intern geheugen 4 GB
Geheugen form factor SO-DIMM
Flash memory 512 MB

Netwerk

Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 100,1000,2500 Mbit/s
DHCP client
DHCP server
Jumbo Frames ondersteuning
iSCSI support
Wake-on-LAN
Verbindingsaggregatie
Onbalanscontrolesysteem
Dynamic DNS (DDNS)
WLAN-adapter ondersteund

Poorten & interfaces

USB-poort
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 3
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 2

Design

Type behuizing Tower
Type koeling Actief
Kleur van het product Wit
Aantal ventilatoren 1 ventilator(en)
Ventilator diameter 12 cm
Drive bay-vergrendeling
LED-indicatoren HDD, LAN, Stroom, Status, USB
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Kabelslot sleuf type Kensington

Prestatie

Soort NAS
Apparaatklasse Home & Home Office
Backup-functie
Back-up-eigenschappen Cloud, USB-stick, iSCSI LUN
Waarschuwingssignaal
Ondersteund meerdere talen
Geluidsniveau 19,5 dB
Ondersteuning van derden
Snap shot
Web-gebaseerd management
Toegangsrechtenbeheer voor gedeelde mappen
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 256-bit AES,FIPS 140-2,HTTPS,SSH
Access Control List (ACL)
Reset button
Aan/uitschakelaar
Ingebouwde BitTorrent client
Ingebouwde ftp-server
Ondersteunde browser Apple Safari 7, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer 10, Mozilla Firefox
Systeemlog
Hot-spare
Wachtwoordauthenticatie
Schijf-scan
S.M.A.R.T. support
Gedeelde map AFP, CIFS/SMB, FTP, WebDAV
Universal Plug and Play ( UPnP )
USB-kopieerfunctie

Software

Inclusief besturingssysteem QNAP Turbo System
Operating systeem versie 4,4,2
Ondersteunt Windows Windows 10,Windows 7,Windows 8
Ondersteunt Linux
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2,Windows Server 2016,Windows Server 2019

Energie

Vermogenstoevoer locatie Extern
Capaciteit voedingsunit (PSU) 90 W
Elektriciteitsverbruik (HDD-stand-by) 11,65 W
AC invoer voltage 100 - 240 V
Fan voltage 12 V

Gewicht en omvang

Breedte 160 mm
Diepte 219 mm
Hoogte 161 mm
Gewicht 3 kg
Gewicht pakket 4,3 kg

Inhoud van de verpakking

Externe adapter
Meegeleverde kabels Sector, LAN (RJ-45)
Aantal schroeven 28

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag 5 - 95 °C

Overige specificaties

Digital Living Network Alliance (DLNA) gecertifieerd
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product