Bezig met laden...

Toshiba N300 3.5 inch 8000 GB SATA III

Toshiba N300 3.5 inch 8000 GB SATA III
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 225

SKU
HDWG180EZSTAU
EAN
4260557510582
Nu Maar € 269,00 Normale prijs € 279,00

De N300 3,5-inch interne harde schijf van Toshiba biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid voor NAS en andere hoogwaardige opslagsystemen. Hij voorziet 24 uur x 7 dagen in hoge opslagcapaciteit die voldoet aan alle eisen qua betrouwbaarheid, duurzaamheid, prestaties en schaalbaarheid voor persoonlijk gebruik, kantoor aan huis en kleine bedrijven. De N300 is verkrijgbaar met een capaciteit van maximaal 14 TB.

Ontworpen voor NAS

Toshiba weet via contacten met NAS-fabrikanten dat er vraag is naar betrouwbare schijven die voldoen aan de eisen voor het opslaan en ophalen van gegevens bij onder meer streaming, back-ups en archivering. De schijf ondersteunt multi-RAID-systemen met maximaal 8 harde schijven om grote datavolumes op betrouwbare wijze op te slaan en te benaderen via meerdere clients, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Geïntegreerde RV-sensoren

Gewone harde schijven zonder RV-sensoren kunnen de prestaties van een multi-bay NAS-systeem beïnvloeden door het ontstaan van 'domino'-vibratie. N300-schijven zorgen voor hoge betrouwbaarheid door de gevolgen van trillingen te minimaliseren met geavanceerde controle- en detectietechnologie. Meerdere sensoren detecteren de geringste schokken en ingebouwde RV-sensoren compenseren ook rotatie-vibratie om de mogelijkheid van 'domino'-vibratie in multi-bay NAS-configuraties te elimineren.

Permanente werking

NAS-systemen in kleine bedrijven of creatieve omgevingen worden vaak gebruikt door meerdere personen tegelijk, op verschillende locaties. Daarom moeten moderne NAS-schijven een hoge overdrachtssnelheid bieden, met gelijktijdig uploaden en downloaden, 24 uur x 7 dagen. De zeer betrouwbare en schaalbare N300 haalt een werklastfactor van max. 180 TB per jaar, tot 3 keer zo hoog als conventionele harde schijven voor desktops.

Hoge duurzaamheid en warmtepreventie

Het gebruik van zeer duurzame componenten is een van de redenen waarom de N300-serie duurzamer is dan andere conventionele harde schijven. Door automatische aanpassing van de zoeksnelheid om warmte tijdens gebruik bij hoge temperatuur te verminderen neemt de duurzaamheid in veeleisende omstandigheden nog verder toe.

Hoge snelheid in een omgeving met meerdere schijven

Een gegevensbuffer van 256 MB of 128 MB zorgt voor topprestaties en een hoge leessnelheid bij zware belasting door gegevenstoegang via meerdere gebruikers. Dit maakt de schijf geschikt voor kleine bedrijven en creatieve professionals die een oplossing zoeken voor de verwerking van hoge datavolumes in een multi-RAID NAS-omgeving.

Geoptimaliseerde cachetoewijzing

Toshiba’s Dynamic Cache Technology, een autonoom cache-algoritme met intern bufferbeheer, optimaliseert de toewijzing van de cache tijdens lezen/schrijven om prestaties te leveren van het hoge niveau dat vereist wordt door real-time domeinen.

Minder geluid en energiekosten

De N300 NAS Hard Drives van 12 TB en 14 TB bieden een laag energieverbruik en een hogere opslagdichtheid dankzij een met helium verzegeld ontwerp. De laserlastechniek van Toshiba Group zorgt ervoor dat het helium veilig verzegeld blijft in de schijfbehuizing. Met oog voor het milieu is de akoestische uitvoer van de met helium gevulde N300-modellen beperkt tot 20 dB (standaard) in ruststand. De apparaten zijn ideaal voor grootschalige serversystemen en bieden een rijke schaalbaarheid van maximaal 8 schijven.

GEBOUWD VOOR DUURZAME PRESTATIES

Toshiba is wereldwijd bekend vanwege meer dan 50 jaar toonaangevende innovatie. Dat is ook de drijvende kracht achter het hoogwaardige aanbod van harde schijven. Dankzij de schat aan ervaring van Toshiba op het gebied van harde schijven bent u verzekerd van een hoge capaciteit en uitstekende prestaties voor uw opslagsysteem.

Meer informatie

SKUHDWG180EZSTAU
EAN4260557510582
MerkTOSHIBA
Opslag8TB
Opslag TypeHDD
Opslag InterfaceSATA
HDD/SSD Form Factor3.5 inch
Harde Schijf RPM7200 RPM

Kenmerken

Harde schijf, omvang 3.5"
Opslagcapaciteit harde schijf 8000 GB
Rotatiesnelheid harde schijf 7200 RPM
Interface SATA III
Soort HDD
Component voor NAS
Buffergrootte opslagstation 256 MB
Transfersnelheid interface harde schijf 6 Gbit/s
Gemiddelde wachttijd 4,17 ms
Uncorrectable Bit Error Rate (UBER) 1 per 10E¹⁴
Error Recovery Control (ERC)
Temperatuurcontrole
Toshiba Dynamic Cache-technologie
Toshiba Stable Platter-technologie
Rotational Vibration (RV) sensoren
Advanced Format (AF)
Schok-sensor
24/7-werking
NCQ (Native command queuing)
Werkbelasting-gegevenssnelheidslimiet 180 TB/jaar
Geluidsniveau (buiten gebruik) 34 dB
Mean time between failures (MTBF) 1000000 uur

Energie

Stroomverbruik (lezen) 8,61 W
Stroomverbruik (schrijven) 8,61 W
Stroomverbruik (idle) 6,33 W
Operating voltage 5 / 12 V

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf 0 - 65 °C
Temperatuur bij opslag -40 - 70 °C
Trillingen, in bedrijf 0,75 G
Trillingen bij opslag 3 G
Schokbestendigheid 70 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik) 250 G

Technische details

Duurzaamheidscertificaten RoHS
Bevat geen Halogeen

Gewicht en omvang

Breedte 101,8 mm
Hoogte 26,1 mm
Diepte 147 mm
Gewicht 770 g

Verpakking

Aantal 1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan