Bezig met laden...

Lexmark 802SM toner cartridge 1 stuk(s) Origineel Magenta

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 20+

€ 119,00

Unison™-toner
Unison™-toner is essentieel voor optimale prestaties van Lexmark afdruksystemen. De unieke samenstelling produceert uitmuntende afbeeldingskwaliteit, voegt langdurige betrouwbaarheid toe aan het afdruksysteem en draagt bij aan uitmuntende duurzaamheid -- allemaal in een innovatief trilvrij afdruksysteem.

Lexmark Rewards
Bespaar tot 20% op supplies en kies voor duurzame oplossingen met Lexmark Rewards. Gebruik officiële Lexmark toner en retourneer de lege cartridges aan Lexmark voor recycling om tonercartridges en beeldverwerkingskits met hoog rendement te verdienen.

Standaardrendementen
Met officiële Lexmark cartridges houdt u de investeringskosten laag en de kwaliteit hoog. Cartridges met standaardrendement hebben een lagere aanschafprijs en produceren minder afgedrukte pagina's dan cartridges met hoog rendement. Perfect voor afdrukken in kleine hoeveelheden.

Lexmark inzamelingsprogramma voor cartridges (LCCP)
Kiezen voor duurzaam was nog nooit zo makkelijk. Laat ons u helpen bij het recyclen van al uw gebruikte Lexmark supplies. Het is simpel, slim en altijd gratis.

Lexmark Retourprogramma cartridges
Lexmark retourprogramma cartridges zijn gepatenteerde cartridges die met korting worden verkocht onder de voorwaarden dat de klant ermee akkoord gaat de cartridges slechts éénmalig te gebruiken en de lege cartridge alleen naar Lexmark terug te sturen voor herfabricage en/of recycling. De retourprogramma cartridges mogen slechts één maal worden gebruikt en zijn ontworpen om te stoppen met werken nadat een vastgestelde hoeveelheid toner/inkt is gebruikt. Er blijft een variabele hoeveelheid toner/inkt achter in de cartridge wanneer vervanging is vereist. Daarnaast is de cartridge ontworpen om het geheugen in uw printer/MFP automatisch bij te werken als bescherming tegen het gebruik van valse en/of ongeautoriseerde cartridges van derden. Klanten die niet akkoord gaan met deze voorwaarden, kunnen vervangende cartridges zonder deze voorwaarden aanschaffen via de website van Lexmark.

Ideale combinatie
Officiële Lexmark supplies zijn ontworpen om een ideale combinatie te vormen met uw Lexmark printer voor uitmuntende afdrukkwaliteit van de eerste tot en met de laatste pagina.

Meer informatie

SKU80C2SM0
EAN0734646481304
MerkLEXMARK
KleurZwart
Print KleurenMagenta

Kenmerken

CompatibiliteitCX510de, CX410de, CX410e, CX510dhe, CX510dthe, CX410dte, CX310dn, CX310n
Aantal per verpakking1 stuk(s)
Inkjet Cartridge TypeNormaal rendement
Kleurentoner paginaopbrengst2000 pagina's
SoortOrigineel
PrintkleurenMagenta
MerkcompatibiliteitLexmark
Bewaartijd vóór gebruik2 jaar
Cartridge terugname & recycling

Gewicht en omvang

Breedte van de verpakking141 mm
Diepte van de doos102 mm
Hoogte van de verpakking72 mm
Gewicht pakket220 g
VerpakkingstypePak

Technische details

Code geharmoniseerd systeem (HS)84439990

Logistics data

Pallet brutogewicht96,7 kg

Overige specificaties

PrinttechnologieLaserprinten
Paginaopbrengst voetnootISO/IEC 19798
Kleur van het productZwart, Magenta
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Onze website gebruikt cookies. Als u onze website gebruikt, gaat u akkoord met de cookies zoals uitgestippeld in ons privacybeleid.


Klik hier voor meer informatie