Bezig met laden...

Lexmark 802SM Origineel Magenta 1 stuk(s)

Lexmark 802SM Origineel Magenta 1 stuk(s)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 100

SKU
80C2SM0
EAN
0734646481304
€ 119,00

Unison™-toner
Unison™-toner is essentieel voor optimale prestaties van Lexmark afdruksystemen. De unieke samenstelling produceert uitmuntende afbeeldingskwaliteit, voegt langdurige betrouwbaarheid toe aan het afdruksysteem en draagt bij aan uitmuntende duurzaamheid -- allemaal in een innovatief trilvrij afdruksysteem.

Lexmark Rewards
Bespaar tot 20% op supplies en kies voor duurzame oplossingen met Lexmark Rewards. Gebruik officiële Lexmark toner en retourneer de lege cartridges aan Lexmark voor recycling om tonercartridges en beeldverwerkingskits met hoog rendement te verdienen.

Standaardrendementen
Met officiële Lexmark cartridges houdt u de investeringskosten laag en de kwaliteit hoog. Cartridges met standaardrendement hebben een lagere aanschafprijs en produceren minder afgedrukte pagina's dan cartridges met hoog rendement. Perfect voor afdrukken in kleine hoeveelheden.

Lexmark inzamelingsprogramma voor cartridges (LCCP)
Kiezen voor duurzaam was nog nooit zo makkelijk. Laat ons u helpen bij het recyclen van al uw gebruikte Lexmark supplies. Het is simpel, slim en altijd gratis.

Lexmark Retourprogramma cartridges
Lexmark retourprogramma cartridges zijn gepatenteerde cartridges die met korting worden verkocht onder de voorwaarden dat de klant ermee akkoord gaat de cartridges slechts éénmalig te gebruiken en de lege cartridge alleen naar Lexmark terug te sturen voor herfabricage en/of recycling. De retourprogramma cartridges mogen slechts één maal worden gebruikt en zijn ontworpen om te stoppen met werken nadat een vastgestelde hoeveelheid toner/inkt is gebruikt. Er blijft een variabele hoeveelheid toner/inkt achter in de cartridge wanneer vervanging is vereist. Daarnaast is de cartridge ontworpen om het geheugen in uw printer/MFP automatisch bij te werken als bescherming tegen het gebruik van valse en/of ongeautoriseerde cartridges van derden. Klanten die niet akkoord gaan met deze voorwaarden, kunnen vervangende cartridges zonder deze voorwaarden aanschaffen via de website van Lexmark.

Ideale combinatie
Officiële Lexmark supplies zijn ontworpen om een ideale combinatie te vormen met uw Lexmark printer voor uitmuntende afdrukkwaliteit van de eerste tot en met de laatste pagina.

Meer informatie

SKU80C2SM0
EAN0734646481304
MerkLEXMARK
KleurZwart

Kenmerken

PrinttechnologieLaserprinten
CompatibiliteitCX510de, CX410de, CX410e, CX510dhe, CX510dthe, CX410dte, CX310dn, CX310n
Aantal per verpakking1 stuk(s)
Inkjet Cartridge TypeNormaal rendement
Kleurentoner paginaopbrengst2000 pagina's
SoortOrigineel
PrintkleurenMagenta
MerkcompatibiliteitLexmark
Bewaartijd vóór gebruik2 jaar
Cartridge terugname & recycling

Gewicht en omvang

Cartridge terugname & recyclingDoos

Overige specificaties

Cartridge terugname & recyclingZwart, Magenta

Logistieke gegevens

Gewicht pallet96,7 kg
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan