Bezig met laden...

Western Digital Black 3.5 inch 1000 GB SATA III

Western Digital Black 3.5 inch 1000 GB SATA III
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 126

SKU
WD1003FZEX
EAN
0718037786469
€ 95,95

INSPIRERENDE PRESTATIES. VEELEISENDE CAPACITEIT.

WD Black harde schijven zijn ontworpen voor gebruikers van desktop-pc's en power users die prestaties eisen, en bieden een reeks van verschillende upgrade-opties.

Voor creatieve gebruikers en liefhebbers

WD Black harde schijven bieden fantastische prestaties voor het opslaan van grote multimediabestanden met foto's, video's en toepassingen.

Voor spelers van computergames

Afgestemd op topprestaties en perfect voor gaming. WD Black harde schijven bieden grote opslagcapaciteiten voor het opslaan van uw groeiende bibliotheek met games.

Langere garantie

Elke WD Black harde schijf wordt geleverd met 5 jaar beperkte garantie, de beste in de sector.

PRESTATIES VOOR GROOTGEBRUIKERS

WD Black harde schijven, die bij uitstek geschikt zijn voor creatieve gebruikers, liefhebbers en gamers, zijn ontworpen voor power users die topprestaties voor zwaar computerwerk vereisen.

Capaciteit voor basisopslag

Met tot 1 TB, is deze opslagvoorziening bedoeld voor basisgebruikers die niet van plan zijn hun digitale bibliotheek of digitale archief uit te breiden. Biedt basisopslag voor foto's, video's, games, muziek, bestanden enz.

Capaciteit voor gemiddelde opslag

Met tussen 2 TB en 4 TB is deze opslagcapaciteit het meest geschikt voor gebruikers die veel foto's en video's maken met hun smartphone en probleemloos back-ups willen maken of over een kopie van hun gegevens willen beschikken. Zorg voor betrouwbaarheid en capaciteit om te voorzien in uw behoeften, nu en in de nabije toekomst.

Capaciteit voor liefhebbers en professionele consumenten

Met 5 TB en meer is deze opslagcapaciteit het meest geschikt voor mensen met oog op de toekomst van hun systeem. Of u nu een gamer bent, professionele opnames maakt of over een groeiend aantal bestanden en projecten beschikt, u kunt de hoogste capaciteit krijgen plus een lange beperkte garantie van 5 jaar.

Hoogste capaciteit voor gamers

Naarmate games groter worden, neemt ook de behoefte aan capaciteit toe. WD Black harde schijven bieden de beste prestaties en de hoogste betrouwbaarheid voor gaming alsmede een langere beperkte garantie van 5 jaar die is aangepast aan uw andere hoogwaardige pc-onderdelen.

EENVOUDIG BACK-UPS MAKEN EN UPGRADES UITVOEREN

Acronis True Image WD Edition-software, die gratis kan worden gedownload, kan harde schijven klonen en een back-up van uw besturingssysteem, toepassingen, instellingen en al uw gegevens maken.VOOR HET LADEN VAN GAMES OF GROTE BESTANDEN

De WD Black heeft een dual-core processor die twee keer zo veel verwerkingscapaciteit heeft als een standaard single-core processor. Zo worden de prestaties van de schijf gemaximaliseerd.

SNELLE GEGEVENSOVERDRACHT

Met 128 MB cache bij modellen van 5 TB en 6 TB, verbetert de Dynamic Cache-technologie van WD de prestaties in realtime voor het toewijzen en optimaliseren van de cache tussen lees- en schrijfopdrachten.

TOEGENOMEN BETROUWBAARHEID

Helpt trillingen van het systeem door andere onderdelen te verminderen, waardoor de prestaties verbeteren en de betrouwbaarheid toeneemt.

Meer informatie

SKUWD1003FZEX
EAN0718037786469
MerkWESTERN DIGITAL
Opslag1TB
Opslag InterfaceSATA
Harde Schijf RPM7200 RPM

Kenmerken

Harde schijf, omvang3.5"
Opslagcapaciteit harde schijf1000 GB
Rotatiesnelheid harde schijf7200 RPM
InterfaceSATA III
SoortHDD
Component voorPC
Buffergrootte opslagstation64 MB
Transfersnelheid interface harde schijf6 Gbit/s
Continue transfersnelheid harde schijf150 MiB/s
Start/stop-cycli300000
RoHS compliance

Energie

Stroomverbruik (in standby)0,8 W
Stroomverbruik (lezen)6,8 W
Stroomverbruik (schrijven)6,8 W
Stroomverbruik (idle)5 / 12 V

Eisen aan de omgeving

Stroomverbruik (idle)350 G

Gewicht en omvang

Stroomverbruik (idle)450 g

Verpakking

Stroomverbruik (idle)1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan