Herstellingen Hardware Printers Laserjet

Bezig met laden...
Drivers en software

Voor software oplossingen voor uw laserprinter, kijk onder 'Instellen printer / randapparatuur' via volgende links:

- Voor Windows
- Voor MacOS
- Voor LinuxWat wordt wel en niet hersteld?

Bij hardware problemen worden A4 laserprinters tegen uurtarief hersteld. Wij hervullen geen toners.
Eveneens behandelen we geen grote industriële printers, enkel A2 en kleiner (hoe hoger het getal, hoe kleiner het papier formaat).
Nazicht + offerte

Wij voeren een nazicht uit op uw toestel en maken een offerte.
Deze kost wordt aangerekend indien er geen herstel uitgevoerd wordt.


Kostprijs*
€ 30

Reinigen toners en/of drum

Na verloop van tijd kan ophoping van microscopische pigmentdeeltjes afkomstig van de toners een slechte printkwaliteit veroorzaken. Wij kunnen de drum en toners voor u reinigen.

Kostprijs*
€ 30
Termijn**
1-2 werkdagen

Papierstoringen

Papier kan vanwege meerdere redenen vast komen te zitten binnenin de printer, door bijvoorbeeld een verkeerd formaat of een te hoge vochtigheidsgraad in de ruimte waar deze is opgesteld. Wij lossen deze problemen op.

Kostprijs*
€ 30
Termijn**
1-2 werkdagen

Vervangen toners, drum en/of fuser unit

Wij kunnen voor u deze onderdelen testen en vervangen, indien wij deze onderdelen niet in stock hebben kunnen deze besteld worden.

Kostprijs*
€ 30 (+ kost onderdelen)
Termijn**
1-2 werkdagen*Alle prijzen zijn indicatief en inclusief werkuren en BTW. Vraag een exacte offerte via ons Contact formulier!
**De duur van een herstelling is afhankelijk van de aard van de defect(en), de configuratie van het toestel, locatie en duur van verzending van bestelde onderdelen, drukte en overmacht. Vermelde duur is indicatief.
Axitech is nooit verantwoordelijk voor het verlies van gegevens. Maak een back-up van uw gegevens alvorens uw toestel binnen te brengen voor onderhoud en/of herstel. Axitech biedt ook data recovery diensten aan.

© Axitech team