Bezig met laden...

HP 3 jaar Active Care Service U08SJE

Op voorraad

Leverbaar binnen 3-5 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 100+

HP 3 jaar Active Care Service U08SJE
SKU
U08SJE
€ 62,95

HP Active Care helpt uw IT met optimale uptime en snelle probleemoplossing bij HP apparaten.[1,2] Met technische ondersteuning op afstand, voorspellende analyses betreffende apparaatstatus en herstelservices zorgt HP Active Care ervoor dat uw medewerkers zowel op kantoor als onderweg aan het werk kunnen blijven. Deze service moet worden aangeschaft met een te activeren Care Pack voor onsite support op de volgende werkdag.Snelle responstijden

Optimaliseer de uptime door gebruik te maken van voorspellende analyses en proactieve inzichten, mogelijk gemaakt door HP TechPulse. Door bij de status van elk HP apparaat van elke werknemer de vinger aan de pols te houden, kan IT sneller vaststellen wat er gerepareerd moet worden en onderdelen vervangen.

Snelle oplossingen

Zorg voor minder storingen in apparatuur met Automatic Case Generation dat een case aanmaakt als er een probleem wordt gedetecteerd en IT inschakelt om de reparatie te plannen.

Hoge uptime van apparaten

Profiteer van een snelle, betrouwbare respons en probleemoplossing nu er steeds meer op afstand wordt gewerkt. HP Active Care schakelt de HP Klantenondersteuning in om snel het probleem op te sporen en oplossingen te bieden waarmee klanten weer snel aan het werk kunnen.

Meer informatie

SKUU08SJE
MerkHP

Supplier features

Support type Active Care
Place of service Remote
Warranty coverage Binnen garantie
Dekkingsgegevens Standaard werkdagen – 9 uur
Duration 3 jaar
Response time Volgende beschikbare agent
Service method Voorspellende support
Care Pack type Electronisch
Coverage period 36 maand(en)
Warranty type S
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product