Bezig met laden...
Onze website gebruikt cookies. Als u onze website gebruikt, gaat u akkoord met de cookies zoals uitgestippeld in ons privacybeleid.


Klik hier voor meer informatie

Reinigen waterschade

WindowsLinuxApple

Bundel 04 - Reinigen waterschade

Vloeistof over uw toestel gemorst? Geen paniek, schakel het toestel zo snel mogelijk uit en verwijder zo mogelijk de batterij. Leg het toestel op een droge plek totdat u het tot bij ons brengt.

Image 3
Wat is de procedure?

- interne en externe schoonmaak van vloeistofresten
- nazicht en diagnose van eventuele problemen
- een exacte offerte wordt opgemaakt en u voorgelegd
- herstel enkel na uw bevestiging

Image 1Image 2
Deze bundel omvat enkel het schoonmaken en het opstellen van een offerte voor eventuele (water)schade aan uw toestel. Meestal is reiniging van de interne onderdelen voldoende om functionaliteit te herstellen, maar het is mogelijk dat er onderdelen besteld of hersteld moeten worden. Deze kosten komen bovenop de prijs van deze bundel.

Image 1Image 2

(Axitech is nooit verantwoordelijk voor het verlies van gegevens. Maak een back-up van uw gegevens alvorens uw computer binnen te brengen voor onderhoud en/of herstel.)
Axitech biedt ook data recovery diensten aan. Klik hier.

Kostprijs*
 € 60
(exclusief mogelijke kosten herstel)
Termijn**
  2-3 werkdagenNiet zeker welke bundel het voordeligst is voor u?
Contacteer ons hier met een beschrijving van uw probleem!*Alle prijzen zijn indicatief en inclusief werkuren en BTW. Vraag een exacte offerte via ons Contact formulier!
**De duur van een herstelling is afhankelijk van de aard van de defect(en), de configuratie van het toestel, locatie en duur van verzending van bestelde onderdelen, drukte en overmacht. Vermelde duur is indicatief.
Axitech is nooit verantwoordelijk voor het verlies van gegevens. Maak een back-up van uw gegevens alvorens uw toestel binnen te brengen voor onderhoud en/of herstel. Axitech biedt ook data recovery diensten aan.