Bezig met laden...

Devolo dLAN 550 WiFi Starter Kit 500 Mbit/s Ethernet LAN Wi-Fi Wit 2 stuk(s)

Devolo dLAN 550 WiFi Starter Kit 500 Mbit/s Ethernet LAN Wi-Fi Wit 2 stuk(s)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 22

SKU
9635
EAN
4250059696358
€ 129,00

Met de dLAN® 550 WiFi Starter Kit surft u eindelijk onbegrensd door uw hele huis. De devolo Powerline adapters brengen het internetsignaal via het stroomnet van het huis in alle ruimtes en zorgen voor een snel WiFi zonder signaalverlies voor uw tablet en smartphone. Zo gebruikt u uw WiFi altijd daar waar u wilt en wanneer u wilt.

De dLAN® 550 WiFi Starter Kit "verlengt" het signaal van uw router overval daar, waar het bestaande signaal te zwak is. Met de twee in de levering inbegrepen adapters configureert u in slechts een paar stappen uw dLAN-netwerk en realiseert u direct ook in woningen met meerdere verdiepingen, een naadloze afdekking – en dat geheel zonder gecompliceerde bekabeling. Daarnaast biedt de dLAN® 550 WiFi adapter eindapparaten zoals uw Smart-TV of uw spelconsole via de geïntegreerde LAN-aansluiting een snelle internetverbinding.

Grenzeloze WiFi-ontvangst in het hele huis

Met de dLAN® 550 WiFi adapters maakt u in het hele huis gebruik van snel WiFi – ongeacht of het nu op zolder, in de kelder of in de tuin is. De compacte Powerline adapters maken gebruik van de stroomleiding in het huis, om het routersignaal zonder signaalverlies naar alle ruimtes te brengen. Zo wordt elk stopcontact een WiFi-aansluiting met datasnelheden tot wel 500 Mbps via Powerline en 300 Mbps via WiFi.

Dankzij de intelligente WiFi Move Technology sluiten de adapters alle eindapparaten automatisch aan op uw thuisnetwerk. Zo geniet u in alle ruimtes en op alle etages altijd van een optimale WiFi-ontvangst voor uw smartphone, tablet en dergelijke. Aangesloten is de dLAN® 550 WiFi adapter met een handgreep, eenvoudig uitpakken, in een willekeurig stopcontact steken en surfen maar.

WiFi en LAN-aansluiting op elk stopcontact

Met de dLAN® 550 WiFi adapters gebruikt u in het hele huis een veilige WiFi-verbinding voor uw mobiele apparaten. Tevens beschikken de devolo adapters over een geïntegreerde LAN-aansluiting, zodat u ook eindapparaten zoals uw televisie, uw spelconsole en andere netwerk-apparaten per direct op elk stopcontact kunt aansluiten. Zo bent u altijd en overal verbonden – ongeacht of het nu in uw thuiskantoor of in de woonkamer is.

De adapters in de dLAN® 550 WiFi Starter Kit zijn met een geïntegreerde codering uitgerust, zodat u te allen tijde optimaal bent beveiligd tegen onbevoegde toegang. Indien gewenst kunt u uw netwerk naar behoeven uitbreiden en extra apparaten in uw bestaande thuisnetwerk opnemen, wanneer u de dLAN® 550 WiFi Starter Kit met meer dLAN® adapters combineert. Uw thuisnetwerk beheert u gemakkelijk en intuïtief online via de gratis my devolo app.

De dLAN® 550 WiFi adapter is compatibel met alle andere dLAN® adapters van de 200/500/550/650/1200- Mbps-serie en met apparaten van andere producenten met dezelfde standaard.

Meer informatie

SKU9635
EAN4250059696358
MerkDEVOLO
ConnectiviteitEthernet, Wi-Fi
Watt4.4
KleurWit
Netwerk Snelheid500 Mbit/s

Prestatie

Maximale overdrachtssnelheid van gegevens
Ethernet LAN
Interfacetype Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
Wi-Fi
Wifi-standaard
Wi-Fi-standaarden
Ondersteunde WLAN data-overdrachtsnelheden
Netwerkstandaard
Stekker
Ingebouwd stopcontact
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Maximale afstand

Energie

Typisch stroomverbruik
Stroomverbruik (in standby)
AC invoer voltage
AC invoer frequentie

Design

Kleur van het product

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf
Temperatuur bij opslag
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf

Gewicht en omvang

Breedte
Diepte
Hoogte
Breedte van de verpakking
Diepte van de doos
Hoogte van de verpakking
Gewicht pakket

Inhoud van de verpakking

Aantal per verpakking
Snelle installatiehandleiding
Meegeleverde kabels
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan