Bezig met laden...
Solden

StarTech.com WALLSHELF4U rack 4U Wandrek Zwart

Niet op voorraad

Momenteel niet leverbaar


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 0

Nieuwe stock verwacht op: 2022-01-26

StarTech.com WALLSHELF4U rack 4U Wandrek Zwart
SKU
WALLSHELF4U
EAN
0065030866446
Speciale prijs ‚ā¨¬†161,10 Normale prijs ‚ā¨¬†179,00

Monteer uw server-, netwerk- en telecommunicatieapparaten aan de wand, en plaats uw niet- rack-monteerbare apparatuur op het ingebouwde schap

Dit aan een wand monteerbaar rack biedt 4U ruimte voor de montage van uw servers of A/V-apparatuur aan een wand. Het rack heeft een ingebouwd schap dat u aan voor- of achterkant van het rack kunt monteren, waardoor u beschikt over een stevig oppervlak voor het opbergen van apparatuur die niet aan de wand kan worden gemonteerd.

Personaliseer uw installatie

De aan de wand monteerbare steun heeft een 30 cm (12 inch) schap met dubbele posities, dat afhankelijk van de manier waarop u het rack monteert, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant kan worden geplaatst. Het schap biedt een stabiel oppervlak voor het plaatsen van apparatuur die niet in een rack kan worden gemonteerd of voor het opbergen van uw gereedschap. Omdat het schap aan de bovenkant of onderkant van uw rack kan worden geplaatst, kunt u zelf kiezen hoe u uw werkruimte inricht afhankelijk van de hoogte of gewenste toepassing. 

Het rack heeft ook een instelbare montagediepte van 25 tot 45 cm (12 tot 18 inch) waardoor u precies de diepte voor uw apparatuur kunt kiezen, plus extra ruimte voor bijvoorbeeld kabels, zodat het rack niet meer ruimte inneemt dan nodig is.

Maak optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte

Het 4U rack optimaliseert uw werkruimte door apparatuur aan uw wand te monteren in plaats van bureauruimte of vloeroppervlak in beslag te nemen perfect voor uw SoHo (small office, home office) omgeving, serverruimte of elke andere locatie met beperkte ruimte.

Zorg voor een veilige en probleemloze installatie

Het wand rack is gemaakt van robuust staal voor een stevige en veilige montageoplossing voor uw cruciale apparatuur. En omdat de onderlinge afstand van de wandmontagegaten 40 cm (16 inch) is, is het bij uitstek geschikt voor standaard gipsplaatwand constructie, voor een eenvoudige en veilige bevestiging aan de wandbalken.

Voor een probleemloze installatie heeft het rack 10-32 'getapte' rails, zodat u uw apparatuur direct aan de rail kunt monteren en geen lastige kooimoeren hoeft te gebruiken. 

Om de installatie en het onderhoud van de apparatuur nog gemakkelijker te maken, heeft het aan de wand monteerbare rack ook een opening aan de achterkant voor kabeltoegang en bevestigingspunten voor ge√Įntegreerd kabelbeheer.

Bespaar geld met een voordelige, compacte verzenddoos

Het aan de wand monteerbaar rack wordt geleverd in een platte verpakking om het transportvolume, en daardoor de transportkosten, aanzienlijk te verminderen, terwijl het ook meer bescherming biedt dan vooraf gemonteerde racks. Omdat het rack bovendien effici√ęnt is verpakt, kunt u het eenvoudig opbergen en transporteren, voor gebruik op een later tijdstip of op andere locatie dan waar het werd ontvangen.

De WALLSHELF4U wordt gedekt door een levenslange garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Personaliseer uw installatie met het ingebouwde schap, dat zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van het rack kan worden geplaatst.
- Bespaar ruimte in uw kantoor of serverruimte door IT- of AV-apparatuur aan de wand te monteren
- Probleemloze installatie met 10-32 'getapte' rails, waardoor u uw apparatuur direct zonder kooimoeren aan de rail kunt bevestigen

Meer informatie

SKUWALLSHELF4U
EAN0065030866446
MerkSTARTECH
KleurZwart

Kenmerken

Rackcapaciteit 4U
Soort Wandrek
Maximaal gewicht (capaciteit) 34 kg
Kleur van het product Zwart
Materiaal Staal
Frame type Open
Productontwerp 2 palen
Verstelbare montagerails
Verbeterd kabelbeheer
Vorm montagegat Rond
Transportwieltjes
Certificering RoHS, TAA

Gewicht en omvang

Breedte 483 mm
Diepte 305 mm
Hoogte 268 mm
Binnenbreedte 474 mm
Binnenste diepte 451 mm
Gewicht 6,2 kg
Inbouwdiepte (min) 45,1 cm

Verpakking

Moeren inbegrepen
Inclusief schroeven
Aantal schroeven 34
Gebruikershandleiding
Breedte van de verpakking 386 mm
Diepte van de doos 506 mm
Hoogte van de verpakking 43 mm
Gewicht pakket 7,69 kg

Overige specificaties

Voldoet aan industriestandaarden EIA-310-D, EIA RS310-C
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product