Bezig met laden...

HP 1 jaar Na de Garantietermijn Volgende Werkdag Ter Plaatse Hardwaresupport met Bescherming tegen Onopzettelijke Schade / Reisdekking / Behoud van Defecte Media voor Laptops

Niet op voorraad

Momenteel niet leverbaar


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 0

HP 1 jaar Na de Garantietermijn Volgende Werkdag Ter Plaatse Hardwaresupport met Bescherming tegen Onopzettelijke Schade / Reisdekking / Behoud van Defecte Media voor Laptops

Wanneer u op reis bent heeft u net zoveel behoefte aan betrouwbare ondersteuning als op kantoor – of misschien nog wel meer. Met HP onsite hardwaresupport op de volgende werkdag op reis met behoud van defecte media bent u in tal van landen overal ter wereld verzekerd van een snelle respons op de volgende werkdag.[1] Wanneer opslagmedia defect raken, houdt u controle over uw gevoelige data.Betrouwbare ondersteuning op reis

Uw vaste schijf en kritische data behouden als de schijf beschadigd raakt terwijl u op op reis bent. Plus 3 jaar onsite reparatie van uw computer op de volgende werkdag door een door HP gekwalificeerd technicus.
Hoogwaardige onsite en remote support van HP met de mogelijkheid om defecte media vast te houden en deze volgens uw veiligheidsstandaarden af te voeren in diverse landen overal ter wereld. HP externe monitor is niet inbegrepen.
Alles is mogelijk: reizen met uw notebook, uw gevoelige data behouden als de vaste schijf defect is en jaren support voor minder dan de gemiddelde prijs van een nieuwe schijf.

Onsite support, waar u ook bent

Als uw hardware door een technicus gerepareerd moet worden, komt HP naar u toe, ook als u ver van huis bent. Wij zijn er op de volgende werkdag om u snel weer aan de slag te helpen.

Hulp is onderweg

Als er problemen zijn laten wij u niet wachten. Wij zijn er op de volgende werkdag[1] om u snel weer aan de slag te helpen.

Houd controle over uw data

U houdt defecte opslagmedia in uw bezit, zodat u deze veilig kunt verwijderen of archiveren op een manier waarmee u voldoet aan uw veiligheidsstandaarden of industrievereisten.

Meer informatie

SKUU01ZNPE
MerkHP

Supplier features

Support type Onsite reparatie
Place of service Onsite
Warranty coverage Post-warranty
Dekkingsgegevens Standaard werkdagen – 9 uur
Duration 1 jaar
Response time Respons op volgende werkdag
Service method Onsite reparatie
Additional information Exclusief externe monitor
Additional support option Behoud van defecte media; Dekking op reis
Care Pack type Electronisch
Coverage period 12 maand(en)
Warranty type P
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

© Axitech team