Bezig met laden...

Trust GXT 252+ Emita Plus Zwart Microfoon voor studio's

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-2 dagen


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 19

Trust GXT 252+ Emita Plus Zwart Microfoon voor studio's
SKU
22400
EAN
8713439224009
€ 139,00

Emita Plus Streaming Microphone
Of u nu streamt op YouTube, Twitch, Facebook of vlogt, podcasts maakt, voice-overs of akoestische muziek opneemt, u wilt dat het professioneel klinkt. Deze professionele USB-studiomicrofoon met verstelbare arm en zijn uiterst nauwkeurig cardioïde opnamepatroon is ideaal voor al uw geluid. Laat uw stem maar klinken!
Cardioïde opnamen maken
Het cardioïde opnamepatroon vangt het meeste geluid van de voorkant van de microfoon op, terwijl afleidende geluiden uit de omgeving niet hoorbaar zijn. Op deze manier is het geluid van uw opname doelgericht. U krijgt die volle, heldere audioreproductie die u graag wilt hebben.
Uitzonderlijk stabiel
Bevestig uw microfoon stevig en gemakkelijk aan de verstelbare bureauklem: zorg dat uw microfoon zich altijd in de perfecte plaats bevindt om stabiele opnamen te maken. De schokdemping voorkomt dat trillingen de microfoonstandaard bereiken. Elke kleine schok die afleidt, wordt geabsorbeerd, waardoor uw luisteraars zich volledig op uw stem kunnen concentreren. En voor nóg meer stabiliteit onderweg kunt u het meegeleverde statief gebruiken.
Plofgeluiden
Bent u veel tijd kwijt met het bewerken van uw opnamen om plofklanken (zoals p’s en b’s) of sisklanken te minimaliseren? Met het meegeleverde grote plopfilter met een dubbel scherm, verbetert u de spraakkwaliteit. Zo zorgt u ervoor dat uw opnamen professioneel klinken, zonder de noodzaak om extreem veel te hoeven bewerken. Met de GXT 252+ kunt u uw gameplay met een uitstekend geluid streamen.
Aansluiten en zingen maar!
De Emita Plus-microfoon heeft een digitale USB-aansluiting. Sluit gewoon de USB-kabel van 2,00 m aan en de microfoon werkt direct bij elke pc en laptop.

Meer informatie

SKU22400
EAN8713439224009
MerkTRUST
KleurZwart

Microfoon

Soort Microfoon voor studio's
Microphone direction type Cardioïde

Poorten & interfaces

Connectiviteitstechnologie Bedraad
Aansluiting USB

Prestatie

Kleur van het product Zwart
Lengte snoer 2,9 m
Compatibele besturingssystemen Windows 10/8/7

Energie

Stroombron USB
Stroomvoorziening via USB

Verpakking

Verpakkingstype Hangende doos

Inhoud van de verpakking

Aantal inbegrepen producten 1 stuk(s)
Bureaustandaard
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

© Axitech team