Bezig met laden...

StarTech.com SATSASDUPE11 media- en dataduplicator HDD-duplicator 2 kopieën Zwart

Niet op voorraad

Momenteel niet leverbaar


Lokale Stock: 0
Centrale Stock: 0

Nieuwe stock verwacht op: 2022-02-04

StarTech.com SATSASDUPE11 media- en dataduplicator HDD-duplicator 2 kopieën Zwart
SKU
SATSASDUPE11
EAN
0065030865517
€ 1.619,00

Deze standalone schijfduplicator en -wisser ondersteunt zowel SATA- als SAS-schijven, en is daardoor bij uitstek geschikt voor de opslag van bedrijfsgegevens en datacenterapplicaties. Compatibel met 2,5 en 3,5 inch vormfactor schijven biedt het een veelzijdige en voordelige schijfbeheeroplossing.

Snelle schijfduplicatie
Met de schijfduplicator kunt u SATA- of SAS-schijven 1:1 klonen met een snelheid tot 13 GB per minuut. Het is een krachtig hulpmiddel voor IT-professionals en systeembeheerders om schijven effectief te beheren voor de backend serverinfrastructuur of schijven die worden verstrekt aan medewerkers binnen de organisatie. Het draagt bij aan een efficiëntere workflow door duplicatietaken te kunnen uitvoeren zonder dat u een computer of software nodig heeft. U kunt data snel back-uppen en archiveren, data dupliceren voor disk imaging of content overdragen naar extra schijven voor kantoor-, medisch of overheidspersoneel of andere werknemers.

De schijfduplicator/-wisser biedt vier duplicatiemodi, waaronder systeem & bestand, alle partities, sectorgewijs (hele schijf) en procentueel kopiëren.

Meerdere wismodi - met realtime wisbevestiging
Wis SATA- of SAS-schijven eenvoudig, zonder een hostcomputer. Als een schijfwisser kan de SATSASDUPE11 twee schijven tegelijkertijd wissen, waarbij u kunt kiezen uit zes wismodi inclusief Quick Erase, Secure Erase, 1-Pass Overwrite, 3-Pass Overwrite (DoD), 3-Pass Erase & Compare en 7-Pass Overwrite.

De meerdere wismodi bieden u de zekerheid dat data veilig kunnen worden gewist, wanneer u schijven voor andere doeleinden wilt gebruiken. Dit voorkomt zorgen over problemen bij het wissen van privacy gevoelige data, wat belangrijk is voor vele medische bedrijven en advocaten- en accountantskantoren.

Met de schijfwisser kunt u bijhouden wat bij elke taak is gewist, met een geïntegreerd wislogboek, voor controledoeleinden. U kunt hem aansluiten op een RS232 seriële printer om een overzicht van de wisprocedure af te drukken en te bevestigen dat de data met succes zijn gewist. Op de afdruk staan de datum en tijd waarop de gegevens werden gewist en de gebruikte wismodus.

Ontworpen voor gebruiksgemak en mobiliteit
De schijfduplicator en -wisser biedt IT-professionals een gebruiksvriendelijke oplossing in een kantoor- of serveromgeving. Deze schijfduplicator heeft handige menunavigatieknoppen en een geïntegreerd LCD-scherm dat de duplicatie- of wismodus en taakstatus duidelijk aangeeft. Omdat het niet afhankelijk is van een besturingssysteem, zijn geen software of stuurprogramma's noodzakelijk.

En omdat deze schijfduplicator standalone werkt, kan het apparaat snel worden geïnstalleerd, zonder verbinding te hoeven maken met een computer. U kunt het apparaat eenvoudig in meerdere ruimtes gebruiken, zodat u met schijven op meerdere plaatsen kunt werken.

De SATSASDUPE11 wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Meer informatie

SKUSATSASDUPE11
EAN0065030865517
MerkSTARTECH
Opslag TypeHDD

Technische details

Producttype HDD-duplicator
Aantal gelijktijdige kopien 2 kopieën
Interface USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Duplicator operating modes Kopiëren, Wissen
Kleur van het product Zwart
Materiaal behuizing Staal
Transfer aantal 13 GB/min
Chipset Xilinx - SPARTAN-6
Poort-multiplier
LED-indicatoren
Duurzaamheidscertificaten RoHS

Harde schijf

Ondersteunde HDD-groottes 2.5,3.5"
Ondersteunde HDD aansluitingen SAS, SAS-2, SATA, SATA II, SATA III

Energie

Typisch stroomverbruik 90 W
AC invoer voltage 110 - 240 V
Stroom 1.2 A
Spanning 12 V
Output current 7 A
Plugtype Type N
Inbegrepen soorten voedingsstekkers AU,EU,NA,UK,US

Eisen aan de omgeving

Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf 5 - 45 °C
Temperatuur bij opslag -20 - 85 °C

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxDxH) 90 x 194 x 35 mm
Gewicht 695 g

Verpakking

Gewicht pakket 2,4 kg
Hoogte van de verpakking 91 mm
Lengte van de verpakking 38,2 cm
Breedte van de verpakking 192 mm
Inclusief AC-adapter
Gebruikershandleiding
Aantal pads inbegrepen 2

Certificaten

Certificering CE, FCC, REACH, TAA
Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Recensies

Schrijf de eerste review over dit product